دکتر خسرو دانشجو در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان اینکه شورای اداری تهران نقش هماهنگی بین سازمان های مختلف فعال در مدیریت شهری را دارد گفت: مدیریت واحد شهری نیازمند مدیر واحد و سیستمی است که در قبال اعمال خود مسئولیت پذیر باشد در حالی که امروز شوراهای مختلفی داریم و باید دید آیا معنا و مفهوم این شوراها مدیریت واحد شهری را به ارمغان می آورد.
عضو شورای شهر تهران ، تشکیل شدن پارلمان شهری و رسیدن شورای شهر تهران به جایگاه واقعی خود را بیش از تشکیل شدن شوراهای دیگر در دستگاه های مختلف مثمر ثمر دانست و افزود: طبق قانون برنامه سوم توسعه مدیریت واحد شهری می تواند شکل گیرد در حالی که امروز شورای شهر تهران بیشتر شورای شهرداری است.
وی با اشاره اینکه شهر تهران با عنایت به پایتخت بودن باید یک الگوی مدیریتی در کشور باشد ، تاکید کرد: در تمامی دنیا مراکز حکومتی الگوی مدیریتی را برای شهرهای دیگر کشور ترسیم می کنند و در تهران مشکلات موجود و تبعات تصمیم گیری ها و دامنه نفوذ این تصمیم ها حکم می کند که الگوی مناسبت تری جهت مدیریت شهری به اجرا در آید.
دانشجو ، ایجاد شوراهای تصمیم گیرنده در زمینه مشکلات شهری با حضور تمامی ارگان های دخیل رابه نوعی تکرار شورای اداری دانست و تاکید کرد: عرصه های مدیریتی که همپوشانی دارند باید در یک پارلمان شهری و محلی به سمت و سوی مدیریت واحد حرکت کنند.
نظر شما