به گزارش خبرنگار مهر، مفید غلامی راد صبح چهارشنبه در نشست با مدیران شهرستان ساری بابیان اینکه سند نواحی و خرده نواحی مبنای کار استان خواهد بود گفت: نقش هر ناحیه، خرده نواحی و حوزههای آبریز در سند توسعه استان و تخصیص منابع باید روشن شود.
وی با اشاره به مسائل فراروی مختلف ازجمله تحریم و کاهش درآمدهای نفتی اظهار داشت: این مسئله سبب تأثیر روی درآمدهای بخشهای مختلف خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر سطح درآمدهای نفتی و تأثیرش بر اقتصاد ملی، تولید سبب شده تا اعتبارات عمرانی با کاهش ۵۰ درصدی روبرو شود اما درعینحال ظرفیتی در قانون بودجه با عنوان استفاده از اوراق گنجاندهشده است و استفاده از اوراق درواقع نوعی پیشپرداخت از خزانه محسوب میشود و باید از این ظرفیت بهره برد.
غلامی با تأکید بر تمرکززدایی اظهار داشت: انتظار بر این است که دستگاهها اختیارات و اعتبارات را به شهرستانها واگذار کنند و برای تسهیل امور باید کارها را سهل و روان کنیم و باید نقش ما تسهیل گری باشد.
رئیس سازمان برنامهوبودجه مازندران خواستار تدوین بسته تمرکززدایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی شد و گفت: چارهای نیست که نگاه درونگرا و توجه به ظرفیتهای درونی برای توسعه داشته باشیم و شاهبیت کار، تمرکززدایی است.
غلامی با عنوان اینکه کمیته برنامهریزی شهرستانها نگاه برنامهای خواهد یافت گفت: طرح پیمایش و آمایش سرزمینی در استان تدوینشده است و باید سند آمایشی را در تقسیمکار ملی مشخص کنیم تا منابع براین اساس تخصیص یابد.
وی افزود: فقدان نگاه آمایشی برنامهها را در ۷۰ سال گذشته با مشکل مواجه کرده است و در برنامه آمایشی استان به سه ناحیه غرب، مرکزی و شرقی تقسیمشده است و انتظار داریم در بحث تقسیمات کشوری مباحث آمایشی سرزمینی و نواحی مدنظر قرار گیرد.
وی به توازن منطقهای اشاره کرد و گفت: این توازن به دلایل مختلف در سطح ملی اجرانشده است و ایجاد میز توازن منطقهای ازجمله اقدامات شکلگرفته در سازمان برنامه بودجه است.
غلامی با بیان اینکه فاضلاب شهری ساری امسال به بهره برداری می رسد خواستار استفاده از منابع عمومی شهرداری ها برای تکمیل فاضلاب شهری در استان شد.
نظر شما