۱۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین:

ترویج معارف از دستاورهای جشنواره کتابخوانی رضوی است

ترویج معارف از دستاورهای جشنواره کتابخوانی رضوی است

قزوین- رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین گفت: ترویج فرهنگ مطالعه در سایه معارف رضوی یکی از دستاورد های مهم جشنواره کتابخوانی رضوی است .

سید ابوالحسن نائینی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن دعوت عموم مردم برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی اظهار کرد:با توجه به اینکه آموزش  و بحث یادگیری در نسل جوان  شیوه های تاثیرگذار خود را می طلبد تا شاهد  اثربخشی و تاثیرگذری عمیق در زمینه آموزش باشیم،  این امر ایجاب می کند تا  از شیوه های ویژه و موثرتری استفاده شود.

وی افزود:یکی از این شیوه های تاثیرگذار در بحث یادگیری و آموزش که تاثیرگذاری موثری نیز دارد ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در نسل جوان و نوجوان است، بخصوص با توجه به کم رنگ بودن این موضوع در جامعه و گسترش تکنولوژی های فضای مجازی  که مظلومیت این عرصه را بپش از پیش نمایان می کند.

نائینی خاطرنشان کرد:در این راستا برگزاری جشنواره های  مختلف کتابخوانی و  ترویج و نشر آن بخصوص در نسل کودک  و نوجوان نقش موثر و قابل توجهی خواهد داشت  که به طور قطع برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی در شناساندن سیره رضوی در دستیابی به  اهداف این جشنواره نقش قابل توجهی خواهد داشت.

وی اضافه کرد: ترویج سیره رضوی  و معرفت شناسی نیازی است که در جامعه حس می شود که در این عرصه باید بسیار کار شود بخصوص که سیره رضوی بخش مهمی از ارزش های دینی و اسلامی و ملی و ایرانی ما به شمار می رود.

به گفته این مسئول برگزاری جشنواره های مختلف همانند جشنواره رضوی باید تکرار و تدوام یابد و همراه با برنامه های بیشتر و متنوع تر برگزار شود به گونه ای که به زبان کودکان و نوجوانان بوده و   برای این قشر آشناتر و  ملموس و همراه با لذت و یادگیری  باشد.

 نائینی بیان کرد:ارتقای فرهنگ مطالعه در جامعه نیازی ضروری است فرهنگی که باید از سنین کودکی در خانواده ها آغاز و سپس در مراحل بعدی زندگی به ویژه مدارس با برگزاری کلاس های قصه گویی و کتابخوانی ترویج یابد برگزاری این برنامه ها بعد از خانواده ها، در مدارس نیز  تاکید شود و اگر اینگونه باشد نسل کودک ما از همان دوران کودکی  با فرهنگ کتابخوانی و مطالعه عجین می شوند که به طور قطع، نقش چشم گیری در ارتقای فرهنگ مطالعه خواهد داشت.

وی یادآور شد: از دیگر اقداماتی که لازم است در راستای توسعه ی مطالعه ی مفید انجام شود می توان به : تسهیل در امر دسترسی به منابع کتابخانه ای، کاهش قیمت ها و هزینه های و کاربردی بودن و کوتاه نمودن مطالب مندرج در کتب و بهره مندی از نرم افزارهای دیداری و شنیداری قابل استفاده در کامپیوتر های شخصی و گوشی تلفن همراه از جمله اقداماتی است که می تواند در ارتقای سطح کتابخوانی و مطالعه موثر واقع شود.

کد خبر 4336473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha