دکتر عبدالله برادران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جایگاه و موقعیت پژوهش در سطح دانشگاه آزاد اسلامی تحول چشمگیری داشته است به طوری که پژوهش از حالت انزوا در آمده و بسترهای لازم برای انجام امور پژوهشی در این دانشگاه فراهم شده است.
وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد تهران مرکز نیز در طول سال های اخیر رشد چشمگیری در امر پژوهش و تحقیقات داشته است. این دانشگاه با تخصیص امکانات مناسب مانند اینترنت و کتابخانه دیجیتالی به پژوهشگران و اعضای هیات علمی خود موجب شده این افراد به اطلاعات و فناوری های جدید روز دنیا دسترسی پیدا کنند که این امر باعث تحولات عظیم پژوهشی در این واحد دانشگاه آزاد شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد تهران مرکز تاکید کرد: انعقاد 17 طرح پژوهشی و تعداد 10 طرح پژوهشی خاتمه یافته، 32 مقاله چاپ شده در مجلات ISI ، سی و هفت مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی، شرکت 45 نفر از اعضای هیات علمی در سمینارهای برگزار شده در مجامع بین المللی، شرکت 13 نفر از اعضاء هیات در سمینارهای برگزار شده در مجامع داخلی، فعال کردن 14 انجمن علمی ادبی در سطح دانشکده ها و داوری 98 طرح برون دانشگاهی توسط اعضای هیات علمی بخشی از فعالیت های اداره طرح های پژوهشی دانشگاه آزاد تهران مرکز است.
برادران خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های گسترده ای برای فعالیت هر چه بیشتر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه به منظور بالفعل شدن تحقیقات و پژوهش های دانشجویان و محققان واحد تهران مرکز انجام شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز تاکید کرد: در طول یکسال گذشته با توجه به تاکید رئیس دانشگاه آزاد افزایش چشمگیری در زمینه اجرای طرح های پژوهشی، چاپ کتاب و مجلات و نشریات در دانشگاه آزاد تهران مرکز انجام شده است.
برادران ادامه داد: بیش از 500 شرکت، کارخانه، موسسه و صنایع مختلف برای اعزام کارآموزان واحد و صنعتی شدن پروژه های تحقیقاتی محققان واحد تهران مرکز با این واحد دانشگاه آزاد همکاری می کنند.
وی افزود: معرفی هزار و 720 کارآموز و کارورز به مراکز صنعتی، هماهنگی جهت انجام بازدید علمی دانشجویان از انستیتو پاستور ایران، ایستگاه هواشناسی تهران، موزه حیات وحش هفت چنار، تصفیه خانه فاضلاب شوش تهران، شرکت مهندسین مشاور مهان مهراز، برج هزاره سوم ملتیوم به تعداد 53 مورد با کمک و همکاری 157 نفر از اعضای هیات علمی از دیگر فعالیت های دفتر ارتباط باصنعت معاون پژوهشی دانشگاه آزاد تهران مرکز طی سال گذشته بوده است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد تهران مرکز گفت: با توجه به آن که بودجه پژوهشی واحدهای دانشگاه آزاد مشخص و تعیین شده است، واحد تهران مرکز توانسته تعداد آزمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی واحد را از نظر کیفی و کمی ارتقاء دهد.
برادران ادامه داد: دانشگاه آزاد تهران مرکز با داشتن 60 آزمایشگاه، 70 کارگاه، و لابراتوار در هفت دانشکده مجزا و با فضائی به وسعت 6 هزار و 684 متر مربع زیر بنا که مجهز به تجهیزاتی با جدیدترین فناوری روز به خصوص آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشکده های فنی و مهندسی، علوم پایه، هنر و معماری و روانشناسی و علوم اجتماعی این واحد را جزء واحدهای جامع قرار داده و از ویژگی های خاص این واحد محسوب می شود.
وی خاطر نشان کرد: در طول یکسال گذشته با توجه به تاکید رئیس دانشگاه آزاد افزایش چشمگیری در زمینه اجرای طرح های پژوهشی، چاپ کتاب و مجلات و نشریات در دانشگاه آزاد تهران مرکز انجام شده است. چاپ و انتشار 22 عنوان کتاب اعم از تالیف و ترجمه، چاپ شماره دوم و سوم فصلنامه تخصصی علوم سیاسی، چاپ فصلنامه تخصصی ادبیات و علوم انسانی، چاپ مجله داخلی ندای دانشگاه، تصویب چهار عنوان فصلنامه در دانشده های تابعه جهت انتشار، صدور هزار و 650 کد شناسایی پایان نامه های کارشناسی ارشد، خرید بیش از 40 میلیون تومان کتاب های تخصصی و خرید نرم افزار کتابخانه ای جهت تجیز کتابخانه های تابعه از جمله فعالیت های انجام شده در این زمینه است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در ادامه گفتگو با مهر به فعالیت باشگاه پژوهشگران این واحد اشاره کرد و گفت: رشد 50 درصدی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران مرکز و افزایش تعداد اعضای این باشگاه از 120 نفر به 200 نفر نیز از اقداماتی است که در راستای تقویب باشگاه پژوهشگران جوان این واحد دانشگاه آزاد انجام شده است.
وی ادامه داد: اجرای هفت طرح پژوهشی دانشجویان عضو باشگاه، برگزاری کارگاه مقاله نویسی، برگزاری کارگاه روش تحقیق، راه اندازی سایت اینترنت باشگاه و طراحی و برنامه ریزی وب سایت باشگاه پژوهشگران جوان، ارسال اخبار برای رسانه ها و تخفیف شهریه جهت اعضاء از جمله برنامه های صورت گرفته توسط باشگاه پژوهشگران جوان واحد تهران مرکز است.
نظر شما