/ با هدف دستیابی به نتایج بهتر /

آزمایش واکسن ضد سرطان ریه در سطحی وسیع آغاز شد

آزمایش واکسن ضد سرطان ریه در سطحی وسیع آغاز شد

آزمایش واکسن ضد سرطان ریه در مقیاسی وسیع آغاز شد تا با امید به دستیابی به نتایج دلخواه راهکار درمانی جدیدی را پیشروی بیماران مبتلا قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیش از یک هزار و 300 بیمار در سراسر جهان در تست "استیمووکس" که با هدف افزایش مدت زمان طول عمر بیماران انجام می شود، شرکت می کنند. کارکرد این واکسن براساس تحریک سیستم ایمنی بدن در حمله به سلول های سرطانی بنا نهاده شده است.

در حال حاضر ترکیبی از جراحی، شیمی درمانی و پرتو درمانی برای مقابله با این بیماری مورد استفاده قرار می گیرد. این در حالی است که نیمی از داوطلبین شرکت کننده در این آزمایش علاوه بر استفاده از این روش های درمانی، واکسن جدید را نیز امتحان می کنند. نیم دیگر نیز تنها از درمان ها و یک نوع واکسن ساختگی با نام "دارونما" بهره مند می شوند تا تفاوت بین این دو گروه برای دانشمندان مشخص شود.

واکسن جدید سیستم ایمنی بدن را برای حمله بر ماده ای شیمیایی با نام MUC-1 که تنها در سطح سلول های سرطانی وجود دارد، تحریک می کند. زمانی که این حالت ایجاد می شود بدن شروع به از بین بردن سلول های سرطانی کرده در حالی که سلول های سالم از آسیب های احتمالی مصون می مانند.

در مقیاسی کوچکتر نیز 171 بیمار تحت آزمایش مشابه قرار گرفتند. در آن مرحله بیماران به دو گروه تقسیم شدند و گروه اول درمان های معمولی و واکسن مورد نظر را دریافت کردند در حالی که گروه دوم علاوه بر درمان از واکسن ساختگی بهره مند شدند. بیماران وقتی برای چکاپ های بعدی ظرف سال های آتی به پزشک مراجعه کردند، باز هم تحت کنترل قرار گرفتند.

نتایج این آزمایش نشان داد: در گروه برخوردار از دارونما نیمی از بیماران 13 ماه یا بیشتر زنده ماندند در حالی که در گروه برخوردار از واکسن مورد نظر نیمی از بیماران 30 ماه یا بیشتر به زندگی خود ادامه دادند.

بنا بر گزارش بی بی سی، چنانچه آزمایش در مقیاس وسیع تر نتیجه مثبت مشابهی را در برداشته باشد، این واکسن در سطحی جامع تر در اختیار مبتلایان به سرطان ریه قرار می گیرد. 

کد خبر 433797

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha