مجتبی پیری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در سه ماهه اول امسال ۳ هزار نفر شتر به سیستان و بلوچستان وارد شده است و هم اکنون نیز مانعی برای واردات شتر به استان وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه مجوز واردات شتر پس از سال ها رایزنی در سال قبل صادر شده است، افزود: در این راستا در سال گذشته ۸۸۰۰ نفر شتر به استان وارد شده و این رقم در سه ماهه اول امسال ۳ هزار نفر شتر بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: زمینه برای کشتار، پرواربندی و تولید شیر شتر در استان فراهم است و علاقمندان می توانند به این امر مبادرت ورزند.
وی با اشاره به اینکه در واردات شتر کشورهای عربی مد نظر هستند، ادامه داد: دستور العمل واردات انبوه شتر از مرز دریایی نیز در حال تدوین است.
پیری بیان کرد: آن دسته از وارد کننده گان شتر که به این امر مبادرت ورزیدند از نژاد وارد شده به لحاظ گوشت و شیر تولیدی رضایت دارند که این امر ما را بر استمرار واردات شتر مصمم کرده است.
وی گفت: تاکنون از خراسان شمالی نیز تقاضای واردات از مرز دریایی را داشته ایم که بر این اساس کار قرنطینه شتر وارداتی در استان سیستان و بلوچستان انجام و کار نگهداری و پرواربندی شتر در استان خراسان شمالی انجام می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از همین رو مسئولان نیز برای تسهیل امور در واردات باید ارز مناسب را در اختیار وارد کنندگان قرار بدهند.
نظر شما