۱۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۰۸

رئیس سوادآموزی قروه خبر داد:

پوشش ۹۶۴ سوادآموز قروه ای/نمره کیفیت به ۴۵ درصد از آموزش ها

پوشش ۹۶۴ سوادآموز قروه ای/نمره کیفیت به ۴۵ درصد از آموزش ها

قروه- رئیس سوادآموزی قروه از پوشش ۹۶۴ نفر سوادآموز در سال گذشته خبر داد و با تأکید بر افزایش کیفیت کار به نبود انگیزه و اهرم های لازم برای نگهداشت افراد بیسواد اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس حسنی پدرام صبح امروز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش قروه با محورهای بررسی وضعیت مدارس تخریبی، انسداد مبادی بیسوادی و مباحث مرتبط به سوادآموزی به میزان پوشش دوره های سوادآموزی در سال گذشته پرداخت.

وی میزان پوشش دوره های سوادآموزی در سال ۹۶ را جمعاً شامل ۹۰۶ نفر حجم اعلام شده با پوشش ۹۶۴ نفر و برای ۱۱۹ مرد و ۸۴۵ زن که ۶۰۰ نفر آن در شهر و ۳۶۴ نفر دیگر در روستا با ۲۳۱ کلاس دانست.    

به گفته حسنی پدرام در سال ۹۶ میزان حجم اعلام شده در دوره سوادآموزی ۳۷۶ نفر بود که ۳۸۴ نفر معادل ۱۰۲ درصد پوشش داده شد. همچنین این تعداد پوششی شامل ۶۹ مرد و ۳۱۵ زن که ۲۶۲ نفر در شهر و ۱۲۲ مورد هم روستایی در ۱۷۴ کلاس بوده است.

وی از میزان ۴۵۰ نفر حجم اعلام شده در دوره انتقال با پوشش ۴۸۰ نفر معادل ۱۰۶ درصد خبر داد که این تعداد شامل ۵۰ نفر مرد و ۴۳۰ نفر زن با ۳۰۰ مورد شهری و ۱۸۰ مورد هم روستا در ۴۸ کلاس بوده است.

اما میزان حجم اعلام شده در دوره تحکیم ۸۰ نفر بوده که با پوشش صد نفر در واقع ۱۲۵ درصد پوشش صورت گرفته و به گفته رئیس سوادآموزی قروه این صد نفر را زنان تشکیل دادند که ۳۸ نفر در شهر و ۶۲ نفر هم در روستا با ۹ کلاس درس آموزش دیده اند.

جدای از اینها برای سال جاری در دوره سوادآموزی ۴۱۷ نفر، در انتقال ۲۲۵ نفر و تحکیم ۱۰۰ نفر میزان حجم اعلام شده که توسط حسنی پدرام از پیش بینی برای پوشش کامل گفته شد.

همچنین به گفته وی تمامی این حجم اعلام شده از طرفی بیان می شود که در سال گذشته تنها ۴۵ درصد از نظر کیفی آموزش ها مؤثر بوده است. نکته ای که بسیار مورد تأکید قرار گرفت.

در واقع مشکلات و چالش های موجود در این حوزه به همین کیفیت کار بر می گردد. مسئله ای که حسنی پدرام هم به آن اشاره کرد. اینکه بیشتر نگاه ها به آمار صرف بوده در این میان نگهداشت سوادآموز و در نظر گرفتن امکانات موجود هم مهم است.

نبود انگیزه بین سوادآموزان با وجود پاداش قبولی، اجازه ندادن سرپرست خانوار، نبود اهرم لازم و استقبال نکردن سوادآموزان با این ذهنیت که سواد کارآیی ندارد از جمله مهم ترین چالش های پیش رو به گفته عباس حسنی پدرام برای تحقق اهداف سوادآموزی هستند.  

البته وی به این مسئله اشاره داشت که در این میان نباید فراموش کرد نبود انگیزه با وجود پاداش قبولی در حالی است که این پاداش به گفته مسئولان مرتبط تنها در قالب وعده باقی مانده است و تا کنون به سوادآموزانی که قبولی گرفته اند پرداخت نشده و این معضل بزرگی به حساب می آید.    

حسنی پدرام در ادمه از وجود ۱۲۵ هزار و ۹۳۲ نفر جمعیت ۶ تا ۴۹ سال مرتبط به سوادآموزی خبر داد که از این تعداد ۲۶ هزار و ۲۵۳ نفر بیسواد هستند.

همچنین ۱۵ هزار و ۲۹۳ نفر در شهر و ۱۰ هزار و ۹۶۹ نفر هم شامل روستاها می شود که به تفکیک جنسیتی ۸ هزار و ۱۲۶ نفر را مردان و ۱۸ هزار و ۱۲۳ نفر هم زنان تشکیل می دهند.  

کد خبر 4339108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha