علیرضا حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه کارگاه تخصصی آموزشی گیاهان دارویی در گناباد اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر گیاهان دارویی با توجه به اقلیم گناباد و وجود برخی گونه های خاص می تواند زمینه اشتغال خوبی را برای جوانان ایجاد کند.
وی افزود: ۳۲ درصد گیاهان دارویی صادراتی در خراسان رضوی تولید می شود که نشان از زمینه کار بر روی این گونه گیاهان می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد خاطرنشان کرد: قیمت رازیانه و گل محمدی خراسان در جهان به دلیل اسانس زیاد آن گرانتر می باشد که در همین راستا با اقدامات ترویجی که صورت گرفته چندین باغ گل محمدی در این شهرستان ایجاد شده است.
حسین زاده تصریح کرد: پرورش گیاهان دارویی به دلیل استفاده از آب کم و نگهداری آسان آن می تواند یکی از راهکارهای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی باشد.
وی افزود: با توجه به خشکسالی های اخیر و به دنبال اصلاح الگوی کشت در این شهرستان، پس از بررسی های فراوان به کشت گیاه دارویی آلوئه ورا که گیاهی مقاوم و سازگار با کم آبی و منطقه است، دست یافتیم و با تلاش یکی از کارآفرینان، اولین واحد تولید گیاه آلوئه ورا در شهرستان ایجاد و سپس برای فرآوری این گیاه در شهرستان، کارخانه آبمیوه و نوشیدنی آلوئه ورا با تسهیلات و خودیاری بخش خصوصی، احداث شد.
مدیر جهادکشاورزی گناباد گفت: زیره سبز، گلمحمدی، خاکشیر، آویشن ، نعنا فلفلی، رزماری، اسطوخدوس، بابونه، ختمی، پنیرک، شیرین بیان، کاسنی، همیشه بهار، سرخارگل، آلوئه ورا و گل گاو زبان از مجموعه گیاهان دارویی هستند که می توان در شهرستان گناباد بر روی آنها کار کرد.
نظر شما