بهروز اسودی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه شاخص «آم آی سی آی» در واحدهای صنعتی استان سمنان ارتقا مییابد، تأکید کرد: این شاخص درواقع زبان کیفیت تولیدات هر کشور در عرصه بینالمللی که در بخشهای مختلفی ازجمله کیفیت ساخت، اصالت و سازگاری با محیطزیست و ... را شامل میشود.
وی ایمنی بالا، قیمت مناسب، بهکارگیریهای تک یا فناوری نوین در ساخت تولیدات، طراحی ویژه و منحصربهفرد بودن، ایده جالب و کاربردی در تولید، نماد وضعیت، منصفانه بودن تولید کالا برای عرضهکننده و مشتری و استانداردهای لازمه را از دیگر بخشهای شاخص «آم آی سی آی» دانست.
ضرورت همراهی تولیدکنندگان در شاخص «آم آی سی آی»
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه ارتقای شاخص «آم آی سی آی» دروازه ورود به عرصه بینالمللی و بازارهای خارجی است، گفت: ارتقای این شاخص در دستور کار صنعت، معدن و تجارت استان قرار دارد.
اسودی بابیان اینکه شاخص «آم آی سی آی» نیازمند همراهی تولیدکنندگان و تعامل مسئولان است، توضیح داد: خوشبختانه نگاه مثبتی بین تولید کنندگان و مسئولان حوزه صنعت و معدن و تجارت در استان سمنان وجود دارد که به آینده این شاخص ها امیدوار هستیم.
وی افزود: ۵۰ هزار نفر در ۱۰۰ واحد تولیدی متوسط استان سمنان مشغول به کار هستند که ارتقای کیفیت تولیدات در آنها قطعاً بازارهای جدیدی را برایشان شکوفا خواهد کرد.
نظر شما