۲۴ دی ۱۳۸۵، ۱۲:۴۷

کارشناس تعلیم و تربیت در گفتگو با مهر :

مفاهیم روانشناسی در نظام تعلیم و تربیت کاربرد ندارد

مفاهیم روانشناسی در نظام تعلیم و تربیت کاربرد ندارد

کاربرد مفاهیم روانشناسی در آموزش و پرورش کشور جدی گرفته نمی شود.

محمود ساعتچی ، دکتر روانشناس و استاد دوره های دکترا و کارشناسی ارشد در گفتگو با خبرنگار مهر ، درباره محتوای آموزش های فعلی افزود: نوع تعلیم و تربیت درمدارس به گونه ای نیست که دانش آموزان با واقعایت زندگی آشنا شوند.

اولین نظریه پرداز ایرانی رشته علوم انسانی ، خاطر نشان ساخت: تحصیلات ایرانی دارای ابعاد آموزشی لازم نیست و کمتر مدرسه ای دیده می شود که نحوه معاشرت ، دوست داشتن ، تعامل صحیح و... رابه شکل جدی به دانش آموزان بیاموزد.

وی تصریح کرد: افراد باید در سه مقطع تحصیلی با مقدمات  ورود به اجتماع و بازار کار آشنا شوند اما معطوف شدن آموزش  به "پرورش هوش" از این امر جلوگیری کرده و یکی دیگر از نقیصه های آموزشی به شمار می رود.

ساعتچی از خالی بودن جای آموزش مهارت های زندگی در مدارس خبر داد و گفت: با به کارگیری جدی مفاهیم راوانشناسی در آموزش و پرورش می توان به تجزیه و تحلیل علمی و  چگونگی انتخاب شاغلان این حرفه حساس پرداخت.

مولف 24 عنوان کتاب درسی دانشگاهی شیوه  استخدام آموزگاران باید با شکل تخصصی تری دنبال شود چرا که این افراد بررفتار تمام اعضای جامعه تاثیرمی گذرانند .

ساعتچی به عنوان ارائه کننده اولین مدل واره آموزشی پذیرفته شده در یونسکو ، در دوران وزارت آموزش و پرورش دکتر نجفی ، افزود: پس از گرفتن تقدیر نامه از وزیر وقت ، دیگرهیچ مسئولی در صدد اجرایی کردن آن بر نیامد.

وی از بحران مدیریت در سیستم تعلیم و تربیت کشور خبر داد و توجه نکردن به پژوهش های قابل استفاده را بزرگ ترین ضعف نظام آموزشی موجود دانست.

به گزارش مهر ، مدل واره آموزشی ارئه شده در یکی از کنگره های جهانی آموزش عمومی راه حل بسیاری از مشکلات آموزشی را ارئه داده و مدل نظامند انتخاب و به کارگیری اثر بخش نیروی انسانی را معرفی کرده و مورد توجه و موافقت سازمان یونسکو قرار گرفته بود.

کد خبر 434198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha