به گزارش خبرگزاری ، رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو ، مسئله انرژی و محیط زیست را از دغدغه های تمام صاحبنظران و کارشناسان دانست. و گفت: برای حل این معضل و ارائه راهکار مناسب ، تبصره 13 در قانون بودجه 85 قرار گرفت و در حال حاضر نیز این امید می رود که به صورت یک قانون بلند مدت به اجرا در آید تا در جهت رفع مشکلات ( آلودگی هوا و مصرف زیاد سوخت و ...) قدمهای اساسی برداشته شود.
دکتر علی امامی میبدی ضمن مثبت ارزیابی کردن تبصره 13 و مفید بودن آن اظهار داشت: تمام افرادی که دغدغه توسعه و پیشرفت کشور را دارند باید با تمام توان این تبصره را یاری کنند زیرا به هر میزان که مصرف انرژی در کشور کاهش یابد ، می توان مازاد آن را صادر نمود و ارز برای توسعه کشور در نظر گرفت.
مدرس دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: نحوه اجرای این قانون بسیار مهم است و نباید آن را فقط در قالب تبصره دید و با تبدیل آن به قانون و بر طرف کردن نقایص و کاستی های آن بر پیشرفت و اقتدار آن تاکید کرد و این راهی برای توسعه کشور قلمداد می شود.
رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو پیشنهاد کرد تا با بررسی های زمانمند تبصره 13 ، مشکلات بر طرف گردیده و زمینه برای پیشرفت اهداف آن مساعد شود.
وی گفت: این تبصره بعد از اجرا تحول عظیمی در حمل و نقل عمومی کشور به وجود می آورد و این تحول پیامدهای مثبتی خواهد داشت که کاهش آلودگی هوا و مصرف سوخت از نخستین پیامدهای آن است.
امامی میبدی ادامه داد: یکی از نکات مهم و قابل توجه در این تبصره ، گنجاندن طرح ایجاد دولت الکترونیک است که این کار به تنهایی از تعداد سفرهای شهری و اتلاف وقت می کاهد.
وی در پایان اظهار داشت: قرار گرفتن این قوانین در تبصره نشان از دغدغه مسئولان دارد و امیدواریم به بهترین نحو اجرا و تحقق یابد.
نظر شما