به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی دارابی بعدازظهر سهشنبه در حاشیه سفر دوروزه خود به استان سمنان و در دیدار با استاندار به میزبانی دفتر وی، ضمن بیان اینکه یک از اهداف میانی سازمان تبلیغات اسلامی بر طبق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، مقابله با آسیبهای اجتماعی ازجمله طلاق، اعتیاد و ... است، بیان داشت: برای این منظور استفاده از تمام ظرفیتهای این نهاد در دستور کار قرار دارد.
وی بابیان اینکه طرح تحول فرهنگی در زمره اولویتهای سازمان تبلیغات اسلامی برای سال جاری است، افزود: یکی از ظرفیتهای مهم این نهاد برای اجرای طرح تحول فرهنگی، پایگاههای فرهنگی و اجتماعی هستند که پرهیز از موازی کاری، صرفهجویی در وقت و هزینه و همچنین غنابخشی به برنامه های فرهنگی ازجمله اهداف مهم و کلیدی است.
برنامه ریزی برای ایجاد ۱۰۰ پایگاه فرهنگی و اجتماعی
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی بابیان اینکه طرح تحول فرهنگی و اجرای پایگاههای فرهنگی در قالب آن، با همراهی وزارت کشور و سازمان تبلیغات اسلامی در سطح کشور اجرا میشود، بیان کرد: در فاز نخست سه پایگاه فرهنگی و اجتماعی در کشور پیشبینی شد که امروز خوشبختانه در فاز دوم اجرای این طرح، شاهد ایجاد ۱۰ پایگاه در سراسر کشور هستیم.
دارابی بابیان اینکه ارتقای این پایگاهها در زمره اولویتهای تبلیغات اسلامی در سال جاری است، ابراز کرد: تعداد پایگاههای فرهنگی و تبلیغی مذکور در سطح کشور به عدد ۱۰۰ خواهد رسید که این امر البته با همکاری وزارت کشور تحقق خواهد یافت.
وی افزود: این پایگاهها درواقع برای مقابله با آسیبهای اجتماعی از طریق حضور مبلغان و برگزاری دورههای آموزشی، گفتمانهای دینی و تبلیغی، کلاسهای توجیهی با موضوع اخلاق در اسلام، خانواده، فرایض دینی، سبک زندگی اسلامی و ... فعالیت میکنند تا بتوانیم شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در پناه تعالیم دینی باشیم که ان شالله نتایج آن در همین پایگاههای فرهنگی و اجتماعی درون استان سمنان دیده خواهد شد.
ضرورت ورود حکیمانه دستگاههای فرهنگی برای کاهش آسیبهای اجتماعی
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی همچنین گفت: پایگاه های فرهنگی و اجتماعی هماکنون در ۲۵ استان کشور در دست راهاندازی هستند که امیدواریم بتوانیم در آینده تعدادشان را به ۱۰۰ پایگاه، ارتقا دهیم.
دارابی در ادامه سخنان خود خواستار تعامل بیشتر بین دستگاههای اجرایی، فرمانداریها و بخشداریها با روحانیان و شبکه تبلیغی در راستای شناسایی آسیبهای اجتماعی و برنامهریزی برای رفع آنها در سطح استان سمنان شد و گفت: بسیاری مسائل باهم اندیشی و ورود حکیمانه دستگاههای فرهنگی و اجرایی قابل برطرف شدن است.
وی افزود: ایجاد فضای دوستانه متشکل از مؤثران بخش و یا روستا، روحانیان اعزامی و شوراهای اسلامی روستاها میتواند یک زیرساخت برای ترویج مجدد فرهنگ ریش سپیدی برای رفع مشکلات بین خانوادهها و مردم روستانشین بهخصوص در مناطق محروم باشد.
نظر شما