۲۵ دی ۱۳۸۵، ۱۳:۳۴

پاکستان اتهامات آمریکا درباره پناه دادن به رهبران القاعده را به شدت رد کرد

نخست وزیر پاکستان شب گذشته به شدت اتهامات آمریکا مبنی بر اینکه رهبران القاعده پناهگاه امنی را در پاکستان پیدا کرده اند ، رد کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، شوکت عزیز در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا تصریح کرد که دولت پاکستان برای توقف حرکت شورشیان طرفدار رژیم طالبان درداخل و خارج مناطق مرزی افغانستان که حدود سه میلیون آواره افغانستان را در خود جای داده است؛ تلاش می کند .

در انتقاد بی پرده و غیر معمول از متحد کلیدی آمریکا در مبارزه با تروریسم، جان نگروپونته مشاور ارشد اطلاعاتی جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا و دیگر مقامهای آمریکایی هفته گذشته گفتند که رهبران ارشد القاعده با حملات خود از مخفیگاههای امن خود در پاکستان به افغانستان ادامه می دهند .

شوکت عزیز در این گفتگو به شدت این اتهام را رد  و خاطرنشان کرد : پاکستان در زمینه مبارزه با تروریسم نسبت به دیگران کار زیادی انجام داده است و این به خاطر عقیده راسخ دولت و ملت ما است که تروریسم راه حل هرمشکلی نیست .

نخست وزیر پاکستان همچنین تاکید کرد : دولتش هیچ اطلاعاتی که نشان دهد اسامه بن لادن رهبر القاعده یا معاونان ارشدش در مناطق قبیله ای امتداد مرز افغانستان مخفی شده اند ، در دست ندارد .

وی افزود : حقیقت این است که اگر هر کدام از آنها یا اشخاص دیگر در خاک ما حضورداشته باشند ؛ ما به تعقیب آنان خواهیم پرداخت . 

شوکت عزیزهمچنین تاکید کرد: دولتش متعهد به تحکیم و تضمین مرز خود با افغانستان است تا اینکه عناصر طالبان نتوانند پایگاهی برای حمله به نیروهای دولتی و ناتو دراین کشور ایجاد کنند .

وی با بیان اینکه "سیاست دولت تشویق و دادن پناهگاه امن به طالبان نیست و حضور حدود سه میلیون آواره افغانی در داخل پاکستان، کار کنترل تمام مرز را بسیار دشوار کرده است" بار دیگر درخواست خود را برای بستن اردوگاههای پناهندگان افغانی  و بازگشت آنان به وطنشان تکرار کرد .

وزارت امور خارجه پاکستان اوایل هفته جاری درباره اظهارات نگروپونته ابراز تاسف کرد و آن را انتقاد قابل تردید خواند .

پاکستان اعلام کرده است که از حملات یازده سپتامبر تا کنون 700 عنصر القاعده را دستگیر و حدود 800 هزار تن را برای دستگیری رهبران ارشد القاعده در مناطق مرزی خود با افغانستان مستقر کرده است .  

اسلام آباد به تازگی پیشنهاد مین گذاری و حصار کشی در مرز خود با افغانستان را اعلام کرد که با مخالفت کابل روبرو شد .
کد خبر 434855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha