به گزارش خبرنگار مهر، محمد ذاکری ظهر دوشنبه در نشست خبری که با هدف توضیح در مورد قطعی های برق برگزار شد، بیان داشت: هدف اصلی از برگزاری این نشست ایجاد درک متقابل با مشتریان است. امسال با کاهش بارندگی و کاهش آب پشت سد ظرفیت تولید برق نیروگاه های آبی کاهش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه در کل شبکه با کاهش تولید برق پنج هزار مگاواتی روبرو هستیم، عنوان کرد: ۱۰ درصد از بار مصرف را باید مدیریت کنیم؛ این مدیریت باید یا از سوی مصرف کننده صورت گیرد یا از سمت شرکت توزیع برق. پنج درصد از این مقدار از سوی شرکت توزیع برق با مدیریت بار صورت گرفت و پنج درصد دیگر از سوی شبکه توزیع برق از استانهای دیگر تامین میشود.
وی با اظهار اینکه مصرف کل مشترکان استان بیش از سه هزار مگاوات است، خاطرنشان کرد: تولید برق استان از تمامی روشهای ممکن ۲۳۰۰ مگاوات است. در ساعات پیک بار حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ مگاوات از استانهای مجاور و شبکه سراسری دریافت می شود.
ذاکری با اعلام اینکه تا اواسط شهریور ماه شاهد مدیریت بار و قطعی های زمانبندی شده هستیم، افزود: انتظار داشتیم که ۱۰۰ مگاوات از مصرف ادارات کاهش پیدا کند که این اتفاق رخ نداد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان خاطرنشان کرد: به بازدیدهایی که از ادارات صورت گرفته است به پر مصرفان تذکر داده شده و برق ۴۰ اداره به علت بالا بودن مصرف برق بعد از اتمام ساعات اداری قطع شده است.
وی افزود: طرحهای تشویقی برای مشترکین خانگی در نظر گرفته شده است که شامل ۱۲۱ مورد بخشیدگی و ۱۰ دستگاه کولر کم مصرف ساخت ایران است.
به گفته ذاکری، برق بعضی از خطوط را به دلیل شرایط اضطراری که دارند نمی توان قطع کرد مانند بیمارستان و مراکز نظامی و امنیتی که این خطوط ۱۰ درصد از کل خطوط را تشکیل میدهند. باقی خطوط به طور متوسط هفتهای یکبار شامل خاموشی شدند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اضافه کرد مشترکان اگر در ساعات پیک مصرف فقط یک کولر را روشن کنند دیگر نیازی به مدیریت بار نخواهد بود. تقاضا داریم برای بهبود کیفیت برق مشترکین به وصول مطالبات اقدام کنند.
وی افزود: ۲۱۸ میلیارد تومان مطالبات مشترکان است. تمامی مشترکین در برابر خسارت وارده از طرف شرکت برق بیمه هستند. طی سالهای اخیر تلفات برق روند نزولی داشته است.
نظر شما