۲ مرداد ۱۳۹۷، ۹:۲۱

به مدت یک ساعت و ۴۲ دقیقه؛

طولانی ترین خسوف یک قرن اخیر در کجا رصد می شود

طولانی ترین خسوف یک قرن اخیر در کجا رصد می شود

روز جمعه طولانی ترین خسوف جهان در صد سال اخیر رخ خواهد داد و بسیاری از مردم علاقمند به تماشای این پدیده جذاب و منحصر به فرد هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، اما خسوف یادشده در همه نقاط جهان قابل دیدن نخواهد بود و در عوض مردم برخی کشورهای جهان از فرصت استثنایی برای مشاهده آن برخوردارند.

خسوف جمعه هفته آینده بر اساس برآوردهای به عمل آمده بیش از ۱۰۰ دقیقه به طول خواهد انجامید ولی پدیده مذکور در آمریکای شمالی قابل رویت نخواهد بود  و لذا شهروندان آمریکا و کانادا برای مشاهده آن چاره ای جز سفر به دیگر کشورها ندارند.

علاقمندان به تماشای این خسوف منحصر به فرد باید در زمان وقوع این رویداد در خاورمیانه، شرق آفریقا یا غرب و جنوب شرق آسیا و هند به سر ببرند. با توجه به گرمای تابستان و شرایط جوی پایدار در بسیاری از نقاط جهان می توان انتظار داشت که در صورت حضور در این مناطق مشاهده پدیده خسوف ممکن باشد.

ناسا پیش بینی کرده که خسوف روز جمعه یک ساعت و ۴۲ دقیقه به طول بینجامد. البته کل این فرایند یعنی آغاز خسوف و تکمیل و سپس برطرف شدن آن حدود ۶ ساعت و ۱۳ دقیقه طول خواهد کشید.

اهمیت خسوف روز جمعه ناشی از طولانی بودن آن و همین طور قرار گرفتن ماه، خورشید و زمین در یک خط مستقیم کاملاست. خسوف به طور تئوریک نمی تواند بیش از یک ساعت و ۴۷ دقیقه به طول بینجامد.

کد خبر 4355472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha