به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدیقیداری بعد از ظهر چهارشنبه در همایش دختران، حمایتهای روانی - اجتماعی، توسعه پایدار با اشاره به اینکه مداخله در مشکل و توانمندسازی زنان و دختران برای مقابله با مسائل فردی و اجتماعی، از جمله اقدامات شاخص خانه امن است، افزود: زنان آسیبدیده تا زمان بهبود شرایط در خانه امن میمانند.
وی با یادآوری اینکه در چنین شرایطی بهزیستی برای رفع مشکل مداخله میکند و این زنان نیز میتوانند تا زمان بهبودی کامل از وضعیت نابسامان خانههایشان دور باشند، تصریح کرد: ضروری است که زنان و دختران خشونتدیده و یا در معرض خشونتی که مورد آزار بودهاند، به خانه امن مراجعه کنند.
محمدی گفت: مداخله در مشکل و توانمندسازی زنان و دختران برای مقابله با مسائل فردی و اجتماعی، از جمله اقدامات شاخص خانه امن است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان در ادامه با اشاره به اینکه سامانه اورژانس اجتماعی به صورت شبانهروزی فعال است، ادامه داد: با توجه به اینکه مرکز اورژانس اجتماعی در راستای شناسایی و کاهش آسیب فعالیت میکند، امسال تاکنون ۹۵۴۶ نفر مورد پذیرش قرار گرفتهاند.
محمدیقیداری همچنین با بیان اینکه در واقع خانه امن در راستای بهبود روابط خانوادگی و پناه دادن به کسانی که در معرض مخاطرات هستند، فعالیت میکند، اظهار کرد: متاسفانه دختران نیازمند حمایت اجتماعی از حمایت خانوادگی موثر برخوردار نیستند و به خاطر عدم توان اجتماعی در معرض خطر قرار دارند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با یادآوری اینکه در خانههای امن، آموزشهایی مبنی بر تحکیم بنیان خانواده، مهارتهای زندگی، کنترل خشم به مراجعهکنندهها ارائه میشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۰۰۰ پرونده در این معاونت ثبت شده که ۵۲۶۵ فقره از آن مربوط به زنان سرپرست خانواده و ۲۴۱۵ فقره نیز مربوط به خانوادههایی که مستمری دریافت میکنند.
نظر شما