۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱

معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد:

ضرورت بهره گیری از بخش خصوصی برای تقویت حوزه کشاورزی

ضرورت بهره گیری از بخش خصوصی برای تقویت حوزه کشاورزی

رشت- معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در تقویت حوزه کشاورزی نباید تنها به حمایت های دولتی تکیه شود، گفت: بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی برای تقویت حوزه کشاورزی ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کشاورز ظهر پنج شنبه در همایش روز ملی مزرعه برنج که در رشت برگزار شد تأمین امنیت غذایی کشور را یکی از رسالت های مهم حوزه کشاورزی دانست و اظهارکرد: باید توجه ویژه ای برای تقویت بخش کشاورزی شود.

وی با تأکید بر حمایت از تولیدات داخلی و ممنوعیت از واردات بی رویه محصولات کشاورزی، افزود: توسعه و افزایش درآمد کشاورزان و تسهیل کار کشاورزی یکی از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است.

معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی تنها نباید به حمایت ها و کمک های بخش دولتی تکیه کرد، گفت: باید برای توسعه و رونق بخش کشاورزی از ظرفیت های بخش خصوصی استفاده شود.

لزوم توسعه و تقویت کشت دوم توسط کشاورزان

وی افزایش درآمد کشاورزان را یکی از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: رونق و توسعه کشت دوم در میان کشاورزان یکی از اقداماتی است که برای افزایش درآمد کشاورزان مدنظر قرار گرفته و اجرایی شده است.

کشاورز در ادامه تأکید کرد: برنامه ریزی لازم برای استفاده از زمین های کشاورزی در فصول پاییز و زمستان باید مورد توجه قرار گرفته و مراکز تحقیقاتی باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به کمبود منابع آبی و کاهش نزولات آسمانی یکی از برنامه های وزارت جهاد را تولید برنج تنها در دو استان گیلان و مازندران عنوان و تصریح کرد: این تصمیم در راستای حفاظت از منابع آبی کشور است.

معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی به پدیده تغییر اقلیم نیز اشاره کرد و یادآورشد: این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد. در صورت مدیریت صحیح با مشکل کمبود منابع آبی خاصی مواجه نمی شویم.

شناسایی ۴۲۰ هزار تُن بذر اصلاح شده گندم

وی به وجود خلاء فنی در کشت برنج اشاره کرد و افزود: تغذیه مزارع برنج کارآمد نیست و در زمینه بهزراعی برنج پکیج مناسبی وجود ندارد لذا کارشناسان باید در این زمینه توجه ویژه ای انجام دهند.

کشاورز با بیان اینکه در زمینه مکانیزاسیون حوزه کشاورزی عملکرد مطلوبی در سطح کشور شاهد هستیم، گفت: توجه به این حوزه سبب افزایش درآمد کشاورزان می شود.

به گفته این مسئول استفاده از بذر اصلاح شده عملکرد تولید برنح در مزارع را افزایش می دهد.

وی با بیان اینکه باید اقداماتی که در حوزه گندم و خودکفایی در آن انجام شده در تولید برنج نیز صورت گیرد، گفت: ۴۲۰ هزار تُن بذر شناسنامه دار در حوزه گندم شناسایی شده است که این موضوع سه برابر نیاز کشور است.

کد خبر 4357921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha