۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶

حداد عادل در جمع سفیران ایران در خارج از کشور:

موسسات مشابه بنیاد سعدی در دنیا ۵۰ سال سابقه دارند

موسسات مشابه بنیاد سعدی در دنیا ۵۰ سال سابقه دارند

رئیس بنیادسعدی بابیان اینکه موسساتی شبیه این بنیاد ازبیش از۵۰سال پیش فعالیت خودرابرای گسترش زبانشان درخارج ازمرزهای جغرافیایی شروع کرده‌اند، ازضرورت وجود بنیادسعدی برای گسترش زبان فارسی گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، رئیس بنیاد سعدی در همایش «روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور» با محوریت موضوع گسترش هدفمند دیپلماسی عمومی و ارتباطات خارجی، در خصوص اهمیت گسترش زبان فارسی در جهان و فعالیت‌های انجام شده از سوی بنیاد سعدی در این حوزه سخن گفت.

غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی در «همایش روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور» به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به بیان اهمیت گسترش فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور و استفاده از این ابزار دیپلماسی برای معرفی بهتر ایران به مردم جهان و مقابله به ایران هراسی و اسلام هراسی در خارج از مرزهای ایران سخن گفتند.

رییس بنیاد سعدی با بیان اینکه تا پیش از تاسیس بنیاد سعدی، نهادهایی در حد یک اداره کل، برای گسترش زبان فارسی در خارج از کشور فعالیت می‌کردند اما این فعالیت‌ها برای حجم عظیم نیازها و اهمیت گسترش زبان کفایت نمی‌کرد، گفت: موسساتی شبیه بنیادسعدی از بیش از ۵۰ سال پیش فعالیت خود را برای گسترش زبانشان در خارج از مرزهای جغرافیایی شروع کرده‌اند و کشورهایی مانند آلمان با موسسه گوته، فرانسه با موسسه آلیانس، چین با موسسه کنفوسیوس، ایتالیا با موسسه دانته و اسپانیا با بنیاد سروانتس، با استفاده از علم آموزش زبان دوم و روش‌های نوین جهانی در آموزش زبان فعالیت می‌کنند، بنابراین ضرورت وجود یک بنیاد مجزا برای زبان فارسی به خوبی مشخص است.

حدادعادل به کتاب‌های آموزش زبان فارسی به روش استاندارد جهانی که توسط بنیاد سعدی تالیف شده اشاره کرد و گفت: بسیار نیازمند تالیف کتاب‌های آموزشی برای خارج از کشور بودیم و بر همین اساس ابتدا آموزش زبان فارسی را در قالب استاندارد آموزش زبان دوم مشخص کردیم و بر اساس آن در حال تالیف کتاب‌ها در سطح‌های مختلف هستیم و تاکنون بیش از ۱۲ جلد آن به چاپ نهایی رسیده و تعدادی زیر چاپ است.

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش زبان فارسی در فضای مجازی نیز فعالیت‌های شروع شده و در حال انجام است، گفت: چندین نرم افزار برای این کار تهیه کرده‌ایم که علاقه مندان در سراسر جهان می‌توانند از طریق تلفن همراه مورد استفاده قرار دهند. همچنین با توجه به اهمیت تربیت مدرسان خبره و کاردان، می‌خواهیم در کنار آموزش زبان در فضای مجازی، آموزش تربیت مدرسان را در این حوزه داشته باشیم.

رئیس بنیاد سعدی از سفرای کشورمان خواست تا بر امر آموزش زبان فارسی در کشورهای حوزه ماموریتشان توجه ویژه‌تری داشته باشند و با ارتباط مستقیم با بنیاد سعدی، نیازمندها و ضرورت‌های موجود را اعلام کنند و در اجرای برنامه‌های بنیاد سعدی در خارج از کشور همراهی و همکاری داشته باشند.

در این نشست دوستانه، سفرای حاضر در جلسه، سوالات و نظرات خود را درباره بنیاد سعدی بیان کردند و حدادعادل به آنها پاسخ گفت.

کد خبر 4359706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha