۸ مرداد ۱۳۹۷، ۸:۰۸

مدیرکل استاندارد همدان عنوان کرد:

صدور ۳۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد در همدان/تمدید ۳۷ پروانه

صدور ۳۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد در همدان/تمدید ۳۷ پروانه

همدان - مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده‌های واحدهای تولیدی استان همدان صادر و ۳۷ پروانه تمدید شده است.

محمد مددی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده های واحدهای تولیدی استان همدان صادر و ۳۷ پروانه تمدید شده است.

وی افزود: از ۳۰ پروانه صادر شده برای فرآورده های واحدهای تولیدی استان همدان تعداد ۲۸ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و ۲ پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی و همچنین از ۳۷ پروانه تمدید شده تعداد ۳۲ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و ۵ پروانه کاربرد علامت استاندارد تشویقی بوده است

مددی بیان داشت: تولید کنندگانی که محصولات و تولیدات آنها دارای استاندارد ملی اجباری در ایران است باید نسبت به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد ملی ایران اقدام کرده و نشان استاندارد ملی ایران را بر روی محصول و بسته بندی خود به نحوی قرار دهند که از طرف مصرف کننده دیده شود.

مددی عنوان کرد: مطابق قانون تولید، تمرکز، ‌توزیع و فروش کالاهای مشمول اجرای اجباری استاندارد با کیفیت پایین‌تر از استاندارد یا بدون علامت استاندارد ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی تاکید کرد: همچنین تولیدکنندگان محصولاتی که  استاندارد ملی آن محصول در ایران اجباری است برای ادامه کار و بقا در بازار و همچنین در زمینه صادرات کالا به خارج از کشور، باید نسبت به اخذ استاندارد ملی ایران اقدام کنند و این امر برای آنها اجباری است.

وی ادامه داد: محصولاتی که استاندارد ملی آنان به تازگی تهیه شده و یا هنوز این استاندارد رای کافی برای تصویب اجباری بودن را اخذ نکرده است به عنوان استاندارد ملی تشویقی شناخته و محسوب می شوند که تولید کنندگان این کالاها می توانند در صورت تمایل نسبت به دریافت نشان استاندارد ملی ایران اقدام کنند و تولید محصولاتی که استاندارد ملی آنان تشویقی است بدون اخذ نشان استاندارد ملی ایران غیر قانونی نبوده و مانعی نخواهد داشت.

مدیر کل استاندارد استان همدان با بیان اینکه اعتبار پروانه کاربرد علامت استاندارد ۳ سال است، عنوان کرد: در راستای کنترل استمرار کیفیت کالاهای تولیدی در استان،   هر ماهه چندین مورد بازرسی فنی و نمونه برداری تصادفی و بدون اطلاع قبلی از خط تولید واحدهای تولیدی تحت پوشش استاندارد و عملکرد مدیر کنترل کیفیت صورت می گیرد.

وی گفت: پس از بازرسی و نمونه برداری از محصولات واحدهای تولیدی و انجام آزمون بر روی نمونه ها توسط آزمایشگاه‌های تأیید صلاحیت شده استاندارد، بررسی نتایج آزمونها و عملکرد مدیر کنترل کیفیت در کمیته علایم منجر به اتخاذ تصمیماتی چون صدور پروانه، تمدید پروانه، ابطال یا تعلیق پروانه کاربرد علامت استاندارد خواهد شد.

کد خبر 4360146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha