۲۷ دی ۱۳۸۵، ۱۵:۰۳

در بیانیه نهایی اجلاس بین المللی کمیته امداد عنوان شد:

تاسیس دبیرخانه اجلاس مشترک سازمان های خیریه بین المللی در ایران

دبیرخانه دائمی اجلاس مشترک کمیته امداد امام خمینی (ره) با سازمان های خیریه مردمی ، ایرانیان مقیم خارج از کشور و نمایندگان مجامع بین المللی ؛ در جمهوری اسلامی ایران تاسیس و فعال خواهد شد تا اجلاس های دو سالانه را به صورت ادواری با همکاری تشکل های غیر دولتی جهان برگزار نماید.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در بیانیه نهایی اجلاس مشترک کمیته امداد امام خمینی (ره) با سازمان های خیریه مردمی ، ایرانیان مقیم خارج از کشور و نمایندگان مجامع بین المللی ، آمده است: فقر معضلی جهانی است که ملتها و دولت ها را رنج می دهد  و به خاطر آثار سوء و زیان های عمومی ای که برای همه آحاد بشر و کشورهای عقب افتاده و در حال توسعه و یا توسعه یافته دارد ، همه مسئولان و دلسوزان و برنامه ریزان را به تکاپویی جدی برای مبارزه با آن واداشته است.

در ادامه عنوان شده است: کمیته امداد امام خمینی(ره) با دعوت از تشکل های غیر دولتی جهان برای بررسی راههای فقرزدایی جهت رسیدن به توسعه پایدار فرصت جدیدی را برای پرداختن به معضل فقر پدید آورد که سخنرانان و میهمانان با استفاده از تجربه و اندوخته های خود ابعاد این موضوع را از نگاه مردمی و مجامع بین المللی و دولت ها مورد بحث قرار داده و نتایج زیر را به عنوان بیانیه پایانی اعلام می دارند.

در این بیانیه آمده است: ما شرکت کنندگان که از 16 تا 17 ژانویه سال 2007 در اجلاس مشترک کمیته امداد  امام خمینی(ره) با نمایندگان مجامع بین المللی ، سازمانهای خیریه مردمی و ایرانیان مقیم خارج از کشور بنا به دعوت محبت آمیز سید رضا نیری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در تهران گردهم آمدیم ، خرسندی خود را نسبت به طرح های فقرزدایی کشور جمهوری اسلامی ایران بویژه خدمات گسترده حمایتی و نوعدوستانه کمیته امداد امام خمینی(ره) در جمهوری اسلامی ایران و سایر جوامع اعلام داشته و معتقدیم که الگوی خدمات جامع حمایتی امداد امام (ره) در سطح بین المللی دارای ویژگی خاص بوده و برای سایر نهادهای بشر دوستانه قابل بهره برداری است.

مشارکت و همکاری موثر آحاد جامعه ، اعم از سازمان های غیر دولتی و تشکل های مردمی به منظور ایجاد توسعه پایدار و ریشه کنی فقر با توجه خاص به ترویج فرهنگ نوعدوستی و تعاون مورد تایید ما قرار داشته و تشکیل صندوق مشترک مبارزه با فقر را ضروری می دانیم.

ما شرکت کنندگان معتقدیم که احیاء فرهنگ خودباوری و حفظ و تقویت کیان خانواده از طریق آموزش مهارت های زندگی هدفمند می تواند زمینه های لازم را در جهت تحقق اهداف فقرزدایی و ایجاد ثبات و تعادل در خانواده های دچار فقر و بحران فراهم آورد. لذا با اولویت آموزش و تحصیل برای توانمندسازی و ایجاد فرصت های برابر برای اشتغال به عنوان راهکارهای موثر در حفظ کرامت انسانی و زمینه سازی برای بهره مندی آنان از فرصت های اقتصادی و اجتماعی مورد تاکید ما می باشد.

معتقدیم ، جامع نگری کفایت و هدفمندی نسبت به رفع نیازهای مادی و معنوی بشر و در نظر داشتن حقوق انسانی و عدالت به نحوی که نیازهای معیشتی ، روانی و معنوی در طرح های فقرزدایی مورد توجه قرار گیرد، فرایند فقرزدایی را نتیجه بخش و با ثبات نموده و به توسعه پایدار کمک خواهد نمود.

بر این باوریم که بهره گیری از فرایندهای فقرزدایی دانش محور و مبتنی بر اصول علمی و راهبردهای فنی راهگشای سازمانها و نهادهای بشردوستانه در جهت کاهش فقر خواهد بود.

معتقدیم، که هماهنگی سازمانهای بین المللی و نهادهای غیردولتی جهان برای رعایت اولویت فقرزدایی در کشورهایی که فاقد زیر ساخت های اولیه رشد و توسعه اقتصادی می باشد می تواند پدیده فقر به عنوان یک معضل جهانی را کنترل و از فراگیر شدن آن جلوگیری نماید.

آرزومندی و تمایل و تعهد مشترک جهانی را برای توسعه ارتباطات و فعالیت های مشترک نوعدوستانه و حمایتی در جهت ریشه یابی فقر و فقرزدایی به عنوان نیاز ضروری توسعه پایدار در جوامع با استناد به بند ج (C) اعلامیه هزاره ملل متحد اعلام می داریم.

به همین منظور معتقدیم ، تبادل تجربیات و بومی سازی تجربیات موفق در فقرزدایی ، زمینه های اجتماعی لازم را برای بکارگیری استعدادها و توانمندیهای هر کشور در جهت کنترل فقر و ایجاد تضمین مورد نیاز برای توسعه پایدار متناسب با اقتضائات هر کشور فراهم خواهد ساخت.

به همین منظور ، دبیرخانه دائمی اجلاس در جمهوری اسلامی ایران تاسیس و فعال خواهد شد تا اجلاس های دوسالانه با را به صورت ادواری با همکاری تشکل های غیردولتی جهان برگزار نماید.

کد خبر 436116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha