۹ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۰۹

آیت الله سبحانی:

یکی از نیاز های امروز جامعه مبلغان دینی هستند

یکی از نیاز های امروز جامعه مبلغان دینی هستند

مشهد- مرجع عالیقدر جهان تشیع گفت:یکی از کمبود های امروز جامعه نبود مبلغ دینی بوده و مسئولان دانشگاه رضوی باید به این موضوع توجه کنند.

به گزارش خبرنگارمهر، آیت‌الله جعفرسبحانی دوشنبه شب در دیدار با دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم اسلامی رضوی  اظهار کرد:  یکی از کمبود های جامعه خلاء مبلغان دینی بوده و دانشگاه علوم اسلامی رضوی باید برای رفع این کمبود، رشته تبلیغ را در دانشگاه تاسیس کند، چرا که تربیت مبلغ امری بسیار مهم و ضروری است و جامعه از کمبود آن رنج می‌برد.

وی افزود:دانشگاه علوم اسلامی رضوی برای پر کردن خلاء ‌های جامعه باید نیرو تربیت کند و اگر نیاز به رشته خاصی برای پرکردن خلاء‌ های جامعه است آن رشته را در دانشگاه تاسیس کند.

مرجع عالیقدر جهان تشیع ادامه داد:قرآن کریم سه راهکار برای تبلیغ مبانی اسلامی ارائه کرده است که نخستین راهکار سخنان حکیمانه توسط علما و دانشمندان، دومین راهکار سخن گفتن با وجدان انسان و سومین راهکار مجادله احسن با طرف مقابل است.

وی اضافه کرد: ائمه معصومین(ع) در دوران حیات خویش در برابر مشرکان با مجادله احسن ایستادگی می‌کردند که نمونه بارز آن حضرت محمد(ص)، امام صادق(ع)، امام رضا(ع) و امام هادی(ع) هستند و هر کدام بر اساس گمراهی هایی که در زمان خویش پیش می‌آمد برای رفع آن قلم می‌زدند و در حقیقت نگهدارنده اعتقادات مردم بودند.

مرجع عالیقدر جهان اسلام با اشاره به اینکه علمای اسلام  همچون مرحوم شیخ کلینی، شیخ صدوق، مرحوم شیخ مفید و شیخ طوسی  جزو علمایی هستند که در زمان غیبت حضرت مهدی(ع) با الگوگیری از ائمه معصومین(ع) با انحرافات و گمراهی‌های زمان خویش مبارزه می‌کردند و با قلم و بیان، مبانی اسلام را درک ‌کردند.

سبحانی ادامه داد: یکی از وظایف دانشگاه علوم اسلامی رضوی  مبارزه با انحرافات و اعتقادات غلط در جامعه است و  این دانشگاه باید دانشجویانی تربیت کند تا در هر مرحله از تحصیل که هستند شبهات را رفع و با قلم و بیان با تفکرات غلط در جامعه مبارزه کنند.

کد خبر 4361713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha