به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رئوفی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران در اراک اظهار داشت: هشت رشته کاردانی شامل ممیزی انرژی صنعت، مربیگری فوتسال، گازرسانی، کنترل ترافیک، امور محله، تصفیه آب و پساب صنایع غذایی، امور ترافیک و عمران شهرسازی امسال به دیگر رشته های دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی افزوده شد.
وی ضمن بیان اینکه از شهریور ماه سال جاری در این رشتهها پذیرش دانشجو داریم، گفت: در دنیا حدود ۱۵ هزار شغل وجود دارد در حالی که در ایران حدود سه هزار شغل وجود دارد.
رئوفی افزود: دانشگاه علمی کاربردی به عنوان دانشگاه مهارت آفرین و کارآفرین به دنبال این است تا بتوانیم خود را به سطح دنیا برسانیم و براساس نیاز جامعه شغل ها را تعریف کنیم.
وی با اشاره به اینکه در ۶۰۰ مرکز در کل کشور ۸۰۰ رشته مهارتی، آموزش داده می شود، بیان داشت: این دانشگاه مهارتی بر اساس نیاز جامعه به دنبال افزایش رشتههای جدید است و چنانچه براساس تامین نیاز جامعه حرکت کنیم، قطعا دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه موفق در خروجی خواهد بود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تصریح کرد: چنانچه بتوانیم مهارت افراد جامعه را در زمینه هایی که مورد نیاز است افزایش دهیم نقش درست این دانشگاه در جامعه ایفا شده است.
رئوفی خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی کیفی سازی را هم در زمینه مدرس و هم در حوزه دانشجویان در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: برای شهریور ماه سال جاری هم فراخوان جذب مدرس را پیشبینی کرده و به دنبال مدرسین کاردان هستیم تا بتوانیم با حضور اینگونه مدرسین، کارآفرین های خوبی به جامعه ارائه دهیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در راستای مهارت آموزی و کیفی سازی بیشتر دانش آموزان فارغ التحصیل از دانشگاه جامع علمی کاربردی جذب بازار کار میشوند.
وی ادامه داد: همچنین بازنگری دروس براساس نیاز جامعه در دستور کار این دانشگاه قرار دارد و در زمینه ایجاد مراکز نوآوری، هم اکنون سه مرکز کار خود را شروع کرده اند.
نظر شما