به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح احمدی امروز در نشستی خبری با تاکید بر اینکه رسالت دانشگاه علمی کاربردی، مهارت آموزی بر مبنای درخواست بازار است، اظهار داشت: بر همین مبنا ۶۰ درصد فارغ التحصیلان دوره کاردانی و ۴۰ درصد فارغ التحصیلان دوره کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی، وارد بازار کار می شوند.
وی عنوان کرد: صدور مدرک دانشگاهی مدنظر این دانشگاه نیست و مهارت آموزی همزان با آموختن دانش، مدنظر ما است تا فارغ التحصیلان بتوانند جذب بازار کار شوند.
احمدی با تاکید بر اینکه بحث کیفیت مبنای کار این دانشگاه قرار گرفته است، افزود: در حال حاضر ۹ مرکز علمی کاربردی در سطح استان یزد فعال است و مانند گذشته به دنبال توسعه مراکز نیستیم بلکه به دنبال کیفی سازی آموزش هستیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد خاطرنشان کرد: پذیرش این دانشگاه برای ترم مهرماه از امروز آغاز می شود و از شهریورماه نیز در دوره کارشناسی اقدام به ثبت نام خواهد شد.
وی تاکید کرد: ۷۰ درصد دروس در این دانشگاه عملی هستند بر این اساس فردی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شود، دارای مهارت و کار آموخته است.
احمدی با اشاره به ارتباط خوب این دانشگاه با صنعت بیان کرد: در حال حاضر با چند شرکت کاشی در شهرهای میبد و اردکان تعامل داریم و اساتید دانشگاههای علمی کاربردی نیز از میان افراد با تجربه ای که اکنون در محلهای مختلف از جمله صنعت مشغول به کار هستند، انتخاب می شوند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد ادامه داد: این اساتید مهارتهای خود را در کارخانه یا کارگاه به دانشجویان ارائه می دهند.
وی عنوان کرد: در حوزههای مختلف از جمله گردشگری نیز به دنبال این هستیم که در اقدام به راه اندازی رشته در زمینه های گردشگری، هتلداری، پذیرش، تشریفات و ... هستیم و امیدواریم با علمی کردن این حوزه، شاهد رونق بیش از پیش گردشگری استان یزد باشیم.
نظر شما