۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۵۳

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان:

دانشگاه علمی کاربردی کردستان دانشجوی خارجی پذیرش خواهد کرد

دانشگاه علمی کاربردی کردستان دانشجوی خارجی پذیرش خواهد کرد

سنندج- رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان از پذیرش دانشجوی خارجی در این دانشگاه خبرداد و گفت: یکی از برنامه های آینده این دانشگاه پذیرش دانشجو از اقلیم کردستان عراق است.

به گزارش خبرنگارمهر، تیمور جوادی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران استان در سنندج با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی در راستای رسالت تعریف شده خود قصد فعالیت در سطح جهانی دارد، گفت: برای این اقدام نیاز به وجود مراکز بین المللی است که در چندین استان کشور هم این مراکز در حال شکل گیری است.

وی با بیان اینکه نشستی در سنندج با حضور استان های کرمانشاه، لرستان و ایلام در ارتباط با پذیرش دانشجو از اقلیم کردستان عراق برگزار شد، عنوان کرد: مراکزی که دانشجوی خارجی پذیرش می کنند باید از تمامی امکانات لازم برخوردار باشند.

وی اضافه کرد: در راستای تحقق برنامه مذکور درصدد ایجاد زیرساخت های لازم از جمله امکانات و همچنین تهیه و تدوین موارد آموزشی براساس استاندارد بین المللی  هستیم.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به اینکه ۲۲ مرکز علمی کاربردی در استان وجود دارد، گفت: در حال حاضر از این تعداد ۱۱ مرکز فعال هستند و دانشجو پذیرش می کنند.

جوادی اضافه کرد: ثبت نام دانشجو در مقطع کاردانی حرفه ای و فنی در ۶۴ کد رشته محل برای ترم مهرماه  امسال از ۲۲ مردادماه آغاز شده و تا ۲۸ مردادماه هم ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه زمان ثبت نام در مقطع کارشناسی هم بعد از پایان نام نویسی دوره کاردانی در ۳۵ کد رشته محل آغاز خواهد شد، افزود: ۶۰ درصد پذیرش دانشجویان مراکز علمی کاربردی در مقطع کاردانی و ۴۰ درصد هم در مقطع کارشناسی است چراکه هدف تنها توسعه مهارت ها است.

وی اظهارداشت: امکان تعریف رشته های ویژه در راستای پتانسیل ها و ظرفیت های موجود دراستان در مراکز علمی کابردی وجود دارد و از این لحاظ محدودیتی نداریم.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان عنوان کرد: براساس مصوبه شورای عالی اداری که بهمن ماه سال گذشته هم به امضای رییس جمهوری رسید مراکز علمی کاربردی وابسته به ارگان های دولتی تا پایان سال ۹۷ یا منحل و یا باید واگذار شوند.

جوادی بیان کرد: در استان کردستان ۷ مرکز علمی کاربردی وابسته به ارگان های دولتی وجود دارد، که طبق مصوبه مذکور اگر قابلیت واگذاری را دارند باید به بخش خصوصی واگذار شوند در غیراین صورت منحل خواهند شد.

وی ارتقای کیفیت آموزشی را از دیگر برنامه های این دانشگاه ذکر کرد و افزود: سال ۹۴ تعداد کدرشته محل های مراکز علمی کاربردی استان ۲۴۴ کدرشته بود که این تعداد سال ۹۵ به ۲۴۹، سال ۹۶ به ۱۴۶ و امسال هم به ۱۰۰ کد رشته محل کاهش پیدا کرده است.

وی بیان کرد: کلینیک کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علمی کاربردی استان هفته آینده به طور رسمی با حضور رییس دانشگاه علمی کاربردی کشور در سنندج فعالیت خود را آغاز می کند.

کد خبر 4374573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha