۱ بهمن ۱۳۸۵، ۱۰:۱۱

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

راه اندازی مدارس الکترونیکی در کشور عدالت آموزشی را زیر سئوال می برد

داشتن مدارس الکترونیکی در کشور ایده آل است اما در شرایط کنونی نمی توان به آن دست یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، اسدالله عباسی به ستاد اطلاع رسانی طرح اردوهای هجرت بسیج سازندگی گفت: ما هنوز در خیلی از روستاها و نقاط محروم کشور با خلا آموزشی ، کمبود معلم و تجهیزات اولیه آموزشی مواجه هستیم و تا زمانی که این محرومیت ها مرتفع نشود،  نمی توان موضوع راه اندازی مدارس الکترونیکی را در کشور مطرح کرد.

عضو  کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: راه اندازی مدارس الکترونیکی در کشور ، عدالت آموزش را زیر سئوال می برد، چرا که هنوز در برخی از نقاط کشور ، مدارس دو و سه شیفته و مدارس استیجاری وجود دارد و برخی از مدارس کشور هنوز رنگ کامیپوتر ، تلویزیون و حتی نیمکت و صندلی مناسب را ندیده اند.

وی اجرای طرح راه اندازی مدارس الکترونیکی در کشور را سبب پیشرفت در رشد آموزشی به سمت آموزش های آموزشی دانست را افزود: اکثر کشورهای توسعه یافته و پیشرفته جهان ، نظام آموزشی خود را به سمت آموزش های الکترونیکی  و مجازی IT و ICT  سوق می دهد ، برای تولید و پیشرفت نظام آموزشی باید زمینه ها فراهم شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تصویب اعتبار 4 میلیارد دلاری مجلس شورای اسلامی برای تجهیز و بهسازی مدارس محروم کشور گفت: ما باید درگام نخست ، ساختمان فیزیکی مدارس و تجهیزات و امکانات نظیر ، آزمایشگاه ، کلاس های درسی ، فضای ورشی مدارس را بهسازی و نو سازی کنیم و سپس در فکر ایجاد مدارس الکترونیکی شویم.

عباسی ، برگزاری طرح اردوهای هجرت بسیج سازندگی را گاهی موثر برای رسیدن به توسعه و تولید علم ، علم و دانایی محوری دانست و گفت: بکارگیری نیروهای جوان در عرصه فعالیت های سازندگی کشور ، علاوه بر اشتغالزایی و غنی سازی اوقات فراغت ، موجب خود کفایی و محرومیت زدایی در کشور می شود.

کد خبر 437470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha