به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا یاوند عباسی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان زنجان با تأکید بر اینکه تبیین و معرفی مبانی انقلاب اسلامی یک مأموریت مهم برای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در برهه کنونی محسوب میشود، افزود: هدف از تشکیل این شورا، کیفیت افزایی در اجرای برنامههای این بخش، ایجاد همافزایی، بهرهمندی از بیشترین آورده از این برنامه است.
وی بابیان اینکه یکی از ضرورتهای امروز فارغ از تبیین و معرفی مبانی انقلاب اسلامی، واردکردن فرهنگ ایثار و شهادت به کانونهای اجتماعی است، تصریح کرد: اعتقاد راسخ به این مهم داریم که شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید زاویه دید جدیدی در بحث فرهنگ ایثار ایجاد کند. همچنین وحدتآفرینی، انسجامبخشی و همدلی، موضوع مهمی است که باید در قالب برنامههای یادواره شهدا به آن بپردازیم.
این مسئول با یادآوری اینکه بیشک با جدی گرفتن شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، شاهد اثرات مختلف و مهم آن در جامعه امروز خواهیم بود، اظهار کرد: آنچه که امروز باید بیش از هر زمان دیگری به آن توجه کنیم، این است که انقلاب اسلامی یک زلزله عظیمی بود که دنیا فراگرفت اما وقوع جنگ زودرس تحمیلی موجب شد تا عظمت انقلاب زیاد نمایان نشده و در دورن دفاع مقدس گم شود.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران با اشاره به اینکه با نیمنگاهی به وصیتنامه ارزشمند شهدا به این مهم پی میبریم که شهدا مهمترین موضوعشان در این وصیتنامهها، کم کردن فاصله بین مردم و مسئولان با خدمت صادقانه به مردم بود، افزود: برای حل مشکلات جامعه، میتوان از ظرفیت ارزشمند یادواره شهدا استفاده کرده که در این راستا باید روح شادابی ایثار را در جامعه ایجاد کنیم تا بهواسطه آن بتوانیم گامی در راستای رفع دغدغههای مردم باروحیه ایثارگری برداریم.
یاوند عباسی با یادآوری اینکه بهکارگیری وصیتنامه شهدا در ابعاد مختلف زندگی میتواند ما را از گرفتاریهایی که امروز به آن دچار شدهایم، رها کند، خاطرنشان کرد: جدا از بحث نگاه عمیق به وصیتنامه شهدا، میتوان از دوران دفاع مقدس نیز مفاهیمی چون مدیریت جهادی، جوانگرایی، اعتماد به جوانان و اقتصاد مقاومتی را استخراج و در امور کنونی مورداستفاده قرارداد.
نظر شما