به گزارش خبرنگار مهر در ساری ، استاندار مازندران ظهر یکشنبه در بازدید سر زده از سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان ، افزود: آثار شیعی در مازندران به وفور یافت می شود.
ابوطالب شفقت تصریح کرد: وجود مکانها و فضاهای تاریخی در مازندران ، این استان را به قطب گردشگری ، توریست و جهانگردی کشور تبدیل نموده است.
وی ادامه داد: مازندران دارای قدمت فراوانی در سطح کشور از لحاظ جاذبه های تاریخی و جهانگردی است و باید ضمن استفاده از سرمایه توریست ، گردشگران را با فرهنگ دینی و ملی ایران اسلامی و مازندران آشنا نماییم.
شفقت از متولیان امر گردشگری در استان خواست تا زمینه را برای ترویج فرهنگ و معارف دینی در اماکن تفریحی و توریستی استان فراهم نمایند تا این امر زمینه ای برای جذب جهانگردان و آشنایی با فرهنگ اصیل ایرانیان باشد.
استاندار مازندران با اشاره به مصوبات دولت در حوزه طبیعت گردی و توریست در این استان ، اظهار داشت: بهترین و بیشترین مصوبات دولت مربوط به حوزه توریست و طبیعت گردی در استان بوده است.
وی همچنین از مسئولان سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان خواست تا برای آشنایی بهتر و دسترسی آسان تر توریست و طبیعت گرد ، بانک اطلاعاتی جامعی را آماده نمایند.
رئیس کارگروه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران ادامه داد: تا سال آینده باید تمامی هتل های استان از طریق بانک اطلاعات گردشگری مازندران ، رزرواسیون شوند.
استاندار مازندران با بیان این مطلب که یکی از عوامل مهم توسعه استان ، توسعه صنعت گردشگری است ، اظهار داشت: باید با فرهنگ سازی و جلب و جذب طبیعت گرد و معرفی آثار تاریخی و دیدنی زمینه را برای حضور این افراد و اشتغال بالا در استان فراهم نماییم.
وی در پایان یادآور شد: 60 منطقه گردشگری استان توسط هیئت دولت به تصویب رسید.
همچنین ، رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز در این بازدید اظهار داشت: ایران از نظر چشم انداز و جاذبه های طبیعی در ردیف 5 کشور برتر دنیا قراردارد.
رحمت عباس نژاد ادامه داد: استان مازندران نیز از این امر مستثنی نبوده و دارای قابلیت بسیار فراوانی در بخش های مختلف سازمان می تواند ایفاء نقش نماید.
عباس نژاد خاطر نشان کرد: یکی از محورهای توسعه پایدار ، گردشگری است و اساس توسعه استان مازندران نیز بر اساس این فاکتور مهم رقم خواهد خورد.
وی گفت: یکی از مولفه های اصلی و تاثیر گذار در رویکرد توسعه گردشگری فراهم کردن سفری راحت و آسایش بکر برای طبیعت گرد است و تا این موضوع محقق نشود ، توریست با مشکل مواجه خواهد شد.
نظر شما