۲۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۳۵

همکاری در حوزه سلامت غذا؛

همکاری بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با دانشگاه هلندی

همکاری بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با دانشگاه هلندی

تفاهم‌نامه همکاری در حوزه سلامت غذا بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و موسسه ریکیلت دانشگاه واخنینگن هلند امضا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برنامه جامع سلامت با امضای پروژه تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و موسسه ریکیلت دانشگاه واخنینگن هلند در تالار اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

این برنامه با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه، علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئولان و رایزنان سفارت هلند در ایران، مدیریت دفتر اروپایی وزارت امور خارجه، مدیرکل موسسه سلامت غذای دانشگاه هلند، رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و رئیس مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری برگزار شد.

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این برنامه با همکاری سازمان غذا و دارو، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف استفاده از ظرفیت همکاری های دو جانبه علمی و فناوری این دانشگاه و موسسه تحقیقاتی دانشگاه هلند و اجرای موفق این برنامه در ایران درحال اجراست.

ارتقای استانداردهای کنترل مواد غذایی در ایران

وی با اشاره به افتتاح دوره آموزشی «ارزیابی آزمایشگاه ها با آزمون های بین المللی کارایی» در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: هدف از اجرای این دوره ارتقای استانداردهای کنترل مواد غذایی در سراسر ایران است که با اجرای این طرح تحقیقاتی تکنولوژی روز دنیا در زمینه تقلبات موجود در آبمیوه ها به ویژه آبلیموها و میزان باقیمانده سموم آفت کش در ماتریکس موی انسان بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه هلند منتقل خواهد شد.

آقاجانی از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی را کنترل غذا در سراسر کشور اعلام و اظهار کرد: در این دوره قرار است مسئولان آزمایشگاه درخصوص رعایت هر چه بهتر نکات سلامت در مورد غذای سالم مورد استفاده مردم آموزش ببینند.

وی با تاکید بر اینکه پروژه ملی سلامت غذا با هدف انتقال تکنولوژی درخصوص آلاینده ها و غذاهای سالم اجرا می شود، افزود: ضمانت وجود غذای سالم برای مردم و صادرات آن به دیگر کشورها از جمله اهداف این طرح است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این دانشگاه را پیشرو در انجام فعالیت هایی برای عرضه غذای سالم در کشور برشمرد و گفت: حضور دانشمندان دانشگاه واخنینگن هلند در این طرح از جمله اقدامات دانشگاه به منظور تحقق اهداف در زمینه غذای سالم در کشور است که همزمان با انجام کارهای تحقیقاتی، اعزام دانشجو و کارگاه های آموزشی نیز اجرا خواهد شد.

آقاجانی با تاکید بر طرح های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه واخنینگن هلند خاطرنشان کرد: طرح های تحقیقاتی مشترک در زمینه «تقلب های مواد غذایی» و «آنالیز سموم» بین این دانشگاه و این موسسه هلندی آغاز شده و درحال توسعه است و ما برای تحقق این اقدامات مشترک، دانشجویان خود را به این موسسه اعزام کرده ایم و در آینده نیز اعزام خواهیم کرد.

همکاری های مشترک در زمینه علمی و تحقیقاتی ایران و هلند

در ادامه این نشست رابرت ون خورکوم مدیرکل موسسه سلامت غذای ریکیلت با اشاره به برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی بین طرفین (متسا و ریکیلت) گفت: یکی از مهمترین علل این همکاری ها گسترش همکاری های علمی و تحقیقاتی است، در راستای این همکاری ها چالش های مشترک دو کشور در زمینه غذا مورد تمرکز و توجه ویژه قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4379080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha