۲ بهمن ۱۳۸۵، ۱۲:۱۰

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت در گفتگو با مهر خبر داد:

نیاز وزارت بهداشت به 470 میلیارد تومان برای پرداخت حقوق / ناتوانی دانشگاه های علوم پزشکی در اجرای تعهدات

نیاز وزارت بهداشت به 470 میلیارد تومان برای پرداخت حقوق / ناتوانی دانشگاه های علوم پزشکی در اجرای تعهدات

کسری بودجه وزارت بهداشت در بخش هزینه ای که مربوط به حقوق پرسنل می شود 470 میلیارد تومان است که اگر تنها بخشی از آن تأمین شود کسری بودجه وزارت بهداشت در سال 86 ادامه پیدا می کند.

دکتر حسن امین لو در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : طرح متمم بودجه دولت که بودجه وزارت بهداشت نیز جزیی از آن است در دستور کار مجلس قرار دارد و امیدواریم طی هفته جاری در صحن علنی مجلس مطرح شود.

وی با اشاره به بسته شدن صندوق ذخیره ارزی و عدم برداشت از آن خاطرنشان کرد: امیدواریم که برای تأمین کسری بودجه وزارت بهداشت همکاری لازم صورت گیرد و مبلغ مورد نیاز از صندوق ذخیره ارزی تأمین شود زیرا منبع دیگری برای تأمین کسری بودجه وجود ندارد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت یاد آور شد: در لایحه بودجه دولت نیز اعتباری برای انتهای سال 85 به میزان 230 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که البته تحقق این لایحه تنها می تواند نیمی از کسری بودجه وزارت بهداشت را تأمین کند.

وی ابراز امیدواری کرد طرح متمم بودجه رای بیاورد تا داستان تکراری کشیده شدن کسری بودجه به سال آینده تکرار نشود.

امین لو تأکید کرد: هم اکنون دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای پرداخت کلیه تعهدات خود از جمله حقوق و مزایا، هزینه داروها و تجهیزات مصرفی خود به طور جدی با مشکل مواجه هستند و تنها پرداخت متمم بودجه می تواند بخشی از این تعهدات را برطرف کند.

وی در پاسخ به این مسئله که سازمان مدیریت و برنامه ریزی معتقد است بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی کشور دارای درآمد اختصاصی هستند و می توان از این طریق بخشی از کسری بودجه را جبران کرد، گفت: درآمد اختصاصی پولی است که از بیمار برای هزینه های او گرفته می شود و هزینه کرد آن در بخش حقوق پرسنل غیر قانونی است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت افزود: این پول صرف خرید دارو، هتلینگ، غذا، کارانه پزشک، ملزومات مصرفی و دیگر خدماتی می شود که باید به بیمار ارائه شود. همچنین طبق قانونی که در سال 75 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است هزینه کرد از درآمد اختصاصی برای پرداخت حقوق ممنوع است و اگر این موضوع از سوی برخی سازمان ها مطرح می شود به مفهوم کاهش خدمات به بیماران است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت نمی تواند کیفیت خدمات خود را کاهش دهد ضمن اینکه پرداخت حقوق پرسنل باید از منابع عمومی و بودجه دولت تأمین شود.

امین لو اظهار داشت: نمی توان حقوق یک پزشک، بهیار، بهورز، پرستار و سایر نیروهای بخش سلامت را پرداخت نکرد.

وی در خصوص بودجه عمرانی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در مورد بودجه های عمرانی تاکنون 70 تا 80 درصد اعتبارات عمرانی تخصیص یافته و و اگر اعتبارات ادامه پیدا کند کارهای عمرانی پیش می رود اما اگر بودجه ای اختصاص نیابد پروژه ها نیز متوقف می مانند. 

کد خبر 438092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha