به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین امید بعد از ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه در سنندج گفت: در سال ۸۴ در کشور ۳۱۲ مرکز علمی و کاربردی وجود داشت و در طی پنج سال سه برابر شد اما از سال ۹۳ به بعد با کاهش جمعیت دانشجویان مراکز تعداد کافی دانشجو در اختیار ندارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: از سال ۹۵ تا ۹۷ بیش از یک میلیون صندلی وجود داشته که ۶۶ هزار نفر دانشجو در مراکز علمی کاربردی ثبت نام کرده اند و به مرور تعداد دانشجو ها کاهش یافته است.
وی افزود: میزان ثبت نام دوره کاردانی و کارشناسی در سال تحصیلی جدید کمتر از ۷۰ هزار نفر تا کنون ثبت نام کرده اند درحالیکه ۴۰۰ هزار ظرفیت دانشجو وجود دارد.
امید گفت: آموزش های دانشگاه علمی کاربردی آموزش های خاص است و به مانند دانشگاه های دیگر به صورت عام آموزش نمی دهد.
وی گفت: امسال برای اولین بار سطح بندی مراکز انجام گرفت و در این سطح بندی مراکز در چهار سطح تقسیم بندی شدند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه رتبه بندی مراکز در کشور کیفیت کار دانشگاه ها را افزایش می دهد، گفت: در رتبه بندی مراکز علمی کاربردی هیچ مرکزی در سطح یک قرار نگرفتند و تنها یک واحد سنندج در میان ۱۷ واحد حاضر در سطح دو هستند.
وی افزود: یکی از معیار های انتخاب مراکز خوب وجود زیر ساخت مناسب است و مراکز اگر بخواهند در این عرصه بمانند باید زیر ساخت های خود درست کنند.
امید گفت: مراکز سطح چهار، دو سال و نیم فرصت دارند که سطح خود را افزایش دهند و در غیر این صورت از چرخه فعالیت حذف خواهند شد.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی در سطح کلان برای مقطع کارشناسی ارشد برنامه ندارد اما در آینده برای پروژه های خیلی خاص در شاخه صنعت برنامه هایی وجود دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه ۷۵ درصد دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی شاغل می شوند، گفت: ۲۵ درصد آنها قبل از آغاز تحصیل شاغل بوده و ۵۰ درصد آنها بعد از اتمام دوره های آموزشی مشغول به کار شده اند.
وی در پایان گفت: مدرک مشکل جامعه را حل نخواهد کرد و باید مردم به این مهم توجه کنند و به دنبال ارائه خدمات با کیفیت باشند.
نظر شما