به گزارش خبرنگار مهر، در نشست صبح امروز غلامحسین الهام سخنگوی دولت با خبرنگاران رسانه های جمعی، خبرنگار مهر از وی پرسید، روز گذشته در همایش ملی سیاست های اصل 44، عنوان شد که قوای سه گانه از جمله دولت در اجرای این اصل که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب، نیز هست، کم کاری کرده است، اقدامات عملیاتی دولت برای اجرای این اصل را توضیح دهید و بفرمائید چرا درهمایش روز گذشته از قوه مجریه به عنوان رکن اصلی اجرای اصل 44 کسی حضور نداشت؟ و الهام گفت: دولت در اجرایی کردن اصل 44 قانون اساسی تلاش مستمر و پیگیری را داشته و گزارشات اجرایی و برنامه های دولت به طور مداوم در دیدارهای رئیس جمهور با مقام معظم رهبری ارایه می شود.
وی افزود: دراین دیدارها دستورات، اوامر، تاکیدات و دغدغه های مقام معظم رهبری، بدون واسطه به رئیس جمهور منتقل و روند کار دولت در تحقق اهداف و سیاست های کلان و تامین برنامه های اساسی این اصل با نظارت مقام معظم رهبری ادامه دارد.
از روند اجرایی همایش ملی سیاست های اصل 44 که توسط یک مرکز غیر اجرایی برگزار شده، مطلع نیستیم، البته بحث، سمینار و گفتگو در کشور آزاد است ، ولی دولت مسئول اجرایی این کار است |
الهام با بیان اینکه دولت باید ساختارها را اصلاح و زمینه کار اجرایی اصل 44 را آماده سازی می کرد، گفت: ما تجربه خوبی در شیوه اجرایی واگذاری های کارخانجات وشرکت ها نداریم و بسیاری از این واگذاری ها باعث آسیب به تولید، بیکاری کارگران، رانت خواری و هدر رفتن منابع ملی کشور شده است. وی افزود: یکی ازمشکلات کنونی وزارتخانه های اقتصادی دولت، حل مشکلات این نوع کارخانه ها است که بدون دقت کافی و به صورت ویژه خواری واگذار شده است.
سخنگوی دولت، با تاکید براینکه ما یک گام بسیار بلند اقتصادی در راستای اجرایی شدن اصل 44 برداشته ایم، گفت: طبق برنامه منابع مالی و توزیع شرکت های قابل واگذاری مشخص شده و برای جلوگیری از فرصت های ویژه از طریق بورس این واگذاری ها انجام خواهد شد و با برنامه هایی که در بخش های ساختاری دولت انجام شده، سهام این شرکت ها با توجه به قدرت جذب بازار با برنامه ریزی تزریق خواهد شد، تا هم به بازار آسیب نزنند وهم ارزش سهام شرکت ها پایین نیاید.
الهام تصریح کرد: ما می توانیم چوب حراج به اموال عمومی بزنیم تا عده ای با اهداف خاص به مراد خود برسند اما دولت مصمم است این واگذاری ها به مردم باشد، نه یک گروه خاص که کمین می کنند تا ثروت های عمومی را تملک کنند.
وی با اشاره به لایحه بودجه سال 86 که تقدیم مجلس شد ،گفت: امسال در بودجه سال 86 تا 7 هزار میلیارد تومان واگذاری شرکت ها پیش بینی شده و در ردیف ها هم رقم 4 هزار را داریم که مجموعه این واگذاری ها در سال 86 رقم بسیار خوبی برای ایجاد تحرک در فعالیت های بخش خصوصی خواهد بود ، زیرا خوب اجرا کردن برای فعالیت های واقعی تولید و بخش خصوصی بسیار مهم است.
دستگاه های اجرایی همه مسئول و سخنگو دارند و اطلاعات رسمی درباره ورود و خروج بازرسان آژانس را بایداز طریق مراجع رسمی دریافت کرد |
وی افزود: نباید حواشی بر کار دولت بست و همه دستگاه ها باید کار خود را انجام دهند و نظارت هم بر اجرای سیاست های کلی نظام از وظایف رهبری است و دولت در برابر رهبر مسئول است.
در ادامه این نشست خبری، خبرنگار مهر از سخنگوی دولت پرسید روز گذشته رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، اعلام کرد که از ورود 38 بازرس آژانس جلوگیری خواهد شد، چرا دستگاه دیپلماسی کشور یا شورای عالی امنیت ملی و یا سازمان انرژی اتمی این مسئله را اعلام نکرده است؟ گفت: دستگاه های اجرایی همه مسئول و سخنگو دارند و باید اطلاعات رسمی را از طریق مراجع رسمی دریافت کرد و اطلاعات نیز باید از طریق این مراجع اعلام شود.
وی ادامه داد: البته اظهار نظر در کشور ما متنوع است و اظهارات آنها مربوط به خودشان است.
سخنگوی دولت درادامه تاکید کرد: البته این حق قانونی دولت هاست که نسبت به بازرسان اظهار نظر کنند و طبق قانون یک روال متعارف است که دولت اجازه ورود به برخی بازرسان را ندهد البته ما در ارتباط با آژانس بین المللی انرژی اتمی هیچ مشکلی نداریم وتمام فعالیت های هسته ای خود را زیر نظر آژانس ادامه می دهیم.
ادامه دارد....
نظر شما