به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در ابتدای این نشست که با حضور مدیرعامل، معاون فناوری اطلاعات و مدیرکل عملیات بانکی بانک ملی ایران و مدیران ارشد شرکت داده ورزی سداد در محل این شرکت برگزار شد، حمیدرضا مختاریان مدیرعامل شرکت داده ورزی سداد به تشریح پیشرفتهای تکنولوژیک شرکت سداد پرداخت و از تشکیل مرکز فناوری و نوآوری فینوداد در راستای برون سپاری نوآوری به مراکز علمی همانند دانشگاه امیرکبیر خبرداد و اولویت های عملیاتی این مرکز را تبیین کرد.
وی از پیشرفتهای انجام شده در حوزهی تکنولوژی Blockchain، آمادگی پروژه Open Banking برای عملیاتی سازی، راه اندازی سرویس برداشتِ مستقیم (Direct Debit)، عملیاتی شدن چند سرویس جدید روی «بام» از قبیل گواهی تمکن مالی، Video Banking و هوشمند سازی Log in و انتقال پول خبر داد.
مدیر عامل سداد طرح راهاندازی زیرساخت ابری در سداد را تشریح و گزارشی از حجم گسترده فعالیتهای صورت گرفته در حوزه دادههای کلان (Big data) ارائه کرد.
وی در ادامه ازعملیاتی شدن پروژه شبکه اعتباری ارائه کالا و خدمات و به ثمر رسیدن دو محصول«شعبهیاب هوشمند بانک ملی» و «محاسبهیار» در پلتفرم «بله» خبر داد.
مختاریان ضمن اعلام پیشرفت طرح استقرار نظام شایستگیمحور در طراحی مشاغل شرکت سداد، عملیاتی شدن پروژهی ITSM را گامی بلند در راستای بهبود فرآیندها توصیف کرد و اهداف اصلی آن را مدیریت هزینه در ارائه سرویسها، افزایش کارایی و بهرهوری در سرویسدهی و افزایش رضایتمندی بانک ملی ایران دانست.
وی در ادامه با مقایسه آماری پایان سال ۹۶ و شهریور ۹۷ پیشرفتهای قابل توجه «بام» و پلتفرم «بله» در این بازه ی زمانی را بر شمرد و به پیاده سازی پروژه مدیریت یکپارچه اطلاعات مشتریان بانک ملی اشاره کرد که از طریق آن همه کنترلهای لازم برای جلوگیری از پولشویی و احراز هویت اتفاق خواهد افتاد.
در ادامه این دیدار مهدی تکبیری معاون عملیات و رئیس هیات مدیره شرکت داده ورزی سداد از بهره برداری پروژه DWDM در راستای بهبود امکان افزونگی شبکه بانک ملی در ارتباط با شرکتهای دادهورزی سداد خبر داد.
مهدی تکبیری اعلام کرد طرح راهاندازی سایت Backup در منطقهای امن از کشور، در دستور کار است که هدف از آن حفظ اطلاعات سایتها در شرایط اضطراری و مواقع بروز بحران است.
مسعود خاتونی عضو هیات مدیره و معاون فناوری اطلاعات بانک ملی سیر پیشرفت و موفقیت پروژههای شرکت سداد را قابل توجه دانست و با تاکید بر اهمیت این پروژهها عنوان کرد سطح جدیدی از سرویسهای فناوری اطلاعات در بانک ملی در حال شکل گیری است.
وی تجاری سازی محصولات و خدمات حوزه ی فناوری اطلاعات را امری ضروری توصیف کرد و شرکت سداد را حلقه ی واسط زیست بوم استارتاپی کشور با بانک ملی دانست.
در پایان محمدرضا حسینزاده ضمن تقدیر از دستاوردهای شرکت سداد، استمرار این روند پر شتاب و موفق را خواستار شد و بهره برداری و اطلاع رسانی وسیع این دستاوردها را در آستانه نود سالگی بانک ملی ضروری و واجد اهمیت توصیف کرد.
نظر شما