۷ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۴۹

‌عضو هیئت مدیره راه آهن کشور:

ارزش طرح های راه آهن خوزستان ۹۰۰ میلیارد تومان است

ارزش طرح های راه آهن خوزستان ۹۰۰ میلیارد تومان است

اهواز - عضو هیئت مدیره راه آهن کشور گفت: ارزش طرح هایی که در حوزه راه آهن در خوزستان هزینه شده ۹۰۰ میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید رسولی ظهر امروز در مراسم افتتاح قطار ریل باس شهری ایستگاه قدس- اهواز - کارون - میانداشت اظهار کرد: خوزستان تنها استانی است که دو اداره کل راه آهن دارد و ارزش ریالی مجموعه طرح هایی که در حوزه حمل و نقل ریلی در خوزستان هزینه شده که ۹۰۰ میلیارد تومان است.

عضو هیئت مدیره راه آهن کشور گفت: ظرفیت جابجایی شبکه حمل و نقل ریلی در خوزستان نامحدود بوده و تنها محدودیت مربوط به محور اندیمشک به درود است که با راه اندازی بندر خشک این محدودیت نیز رفع خواهد شد.

رسولی گفت: خط آهن دوم اهواز به اندیمشک نیز دهه فجر افتتاح می شود و ظرفیت  برای جابجایی مسافر را بیشتر و کیفیت قطارهای مسافری محور جنوب را بهتر خواهد کرد.

عضو هیئت مدیره راه آهن کشور با بیان اینکه سرمایه گذاری سنگینی برای نوسازی قطارهای مسافری توسط بخش خصوصی نیاز است، عنوان کرد: یک رام قطار ۵ ستاره فدک نیز هفته ای یک بار در حال تردد در محور جنوب است که بهترین نوع قطار محسوب می شود که این قطارها با ضریب اشغال ۹۵ درصد، جزء بالا ترین ضرایب اشغال قطار به شمار می روند.

وی اضافه کرد: در خوزستان تقاضای بسیار زیادی برای جابجایی بار داریم و یا باید از ظرفیت خطوط ریلی برای جابجایی مسافر استفاده کنیم؛ در حالی که می دانیم جابجایی مسافر بسیار مهم است.

عضو هیئت مدیره راه آهن کشور با بیان تلفات و تصادفات جاده ای در کشور زیاد است، گفت: بخش زیادی تصادف ها به جابه‌جایی بار در جاده ها مربوط می شود؛ سال گذشته حدود ۱۷ هزار نفر در تصادفات جاده ای کشته شدند.

رسولی بیان کرد: ما برای کمک به کاهش قیمت حمل بار فولاد، کاهش مصرف سوخت، کاهش تلفات و حوادث جاده ای باید در بخش بار بیشتر خدمت کنیم.

عضو هیئت مدیره راه آهن کشور افزود: راه آهن شلمچه به بصره و بندر امام به خرمشهر جز طرح های مهم ریلی محور جنوب هستند که عملیات اجرایی آنها شروع شده و طی یک سال و نیم تمام می شوند.

وی اظهار کرد: ارتقای کیفیت سیستم حمل و نقل جنوب که به بخش خصوصی تعلق دارد، سرمایه گذاری سنگینی را برای نوسازی، تعمیر و تجهیز نیاز دارد.

رسولی با اشاره به اینکه مطالعات ایستگاه جدید اهواز تمام شده است، گفت: این ایستگاه با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث می شود و دومین ایستگاه TOD در کشور است که به شکلی مدرن و همراه با مرکز تجاری و مرکز تفریحی - اقامتی ساخته خواهد شد.

عضو هیئت مدیره راه آهن کشور در خصوص راه اندازی ریل باس شهری اهواز گفت: این ریل باس جزء قطارهای خودکشش است که چهار واگن داشته و ارزش تقریبی آن ۵۰ میلیارد تومان است.

رسولی ادامه داد: این قطار هر بعدازظهر در خرمشهر متوقف شده و هر صبح به  اهواز باز می گردد و راه اندازی آن می تواند خدمات خوبی به شهروندان اهوازی ارائه دهد و در روزهای تعطیل و زمان گردشگری، با توجه به ظرفیت های گردشگری مغفول در مسیر این ریل باس، می توان از آن به عنوان قطار گردشگری درون استانی استفاده کرد.

وی در پایان بیان کرد: در این راستا تفاهم نامه ای بین استانداری خوزستان، شهرداری اهواز و شرکت ملی راه آهن ایران امضا می شود که بر اساس آن ۱۲ ایستگاه در مسیر این ریل باس ایجاد می شود.

کد خبر 4389085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha