۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۳۷

پهپاد و حسگر ویژه شناسایی آتشفشان ها تولید شد

پهپاد و حسگر ویژه شناسایی آتشفشان ها تولید شد

بسیاری از طبیعت گردان و همین طور دانشمندان دوست دارند با پیاده روی و رسیدن به دهانه آتشفشان های طبیعی هم از مشاهده آنها لذت ببرند و هم در این زمینه تحقیقات علمی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، اما انجام چنین کاری امنیت افراد را به طور جدی به خطر می اندازد و لذا برای مطالعه در مورد آتشفشان های فعال چاره ای جز استفاده از پهپاد وجود ندارد.

محققان انگلیسی موفق به تولید پهپادی به نام تخم اژدها شده اند که می تواند ضمن نزدیک شدن به دهانه آتشفشان ها، حسگرهای ویژه ای را به سمت آنها پرتاب کند تا این حسگرها اطلاعات تحقیقاتی مورد نیاز را جمع آوری کنند.

پژوهشگران دانشگاه بریستول که این پهپاد را ساخته اند، می گویند تخم های اژدهای این پهپادها در واقع بسته های الکترونیکی کوچکی هستند که دقیقا به سمت آتشفشان ها پرتاب می شوند و برای انجام این کار به طور دقیق از پهپادهای کنترل از راه دور استفاده می شود.

حسگرهای یادشده انرژی بسیار اندکی مصرف می کنند و لذا تا زمانی که فوران آتشفشانی آغاز شود فعال و قابل استفاده باقی خواهند ماند. به محض آغاز فعالیت آتشفشان، حسگرهای یادشده نیز به کار افتاده و ثبت اطلاعات مربوط به دما، رطوبت، لرزش و وضعیت گازهای سمی را آغاز می کنند. این حسگرها به صورت انفرادی یا به صورت شبکه ای و در ارتباط با دیگر حسگرها قابل استفاده خواهند بود.

اطلاعات جمع آوری شده بدین شیوه به طور آنی قابل انتقال به یک ایستگاه زمینی خواهند بود که در فاصله حداکثر ده کیلومتری از هر حسگر قرار دارد و سپس داده های یادشده از طریق یک ارتباط ماهواره ای به دیگر نقاط جهان ارسال می شود.

کد خبر 4399943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha