۷ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۵۹

سرنوشت آیین نامه واگذاری برنامه ریزی درسی به دانشگاه ها-5/ مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی :

بازنگری 70 برنامه درسی و 25 رشته تحصیلی / واگذاری اختیار افزایش یا کاهش تعداد واحد دروس به دانشگاه ها

بازنگری 70 برنامه درسی و 25 رشته تحصیلی / واگذاری اختیار افزایش یا کاهش تعداد واحد دروس به دانشگاه ها

به دنبال برگزاری اولین سمینار بازنگری دروس در دانشگاه اصفهان،70 برنامه درسی، 25 رشته در 3 مقطع تحصیلی با مشارکت وزارت علوم در دست بازنگری قرار گرفت و روش های جدید بازنگری برنامه درسی اسفندماه در دومین سمینار بازنگری دروس در دانشگاه تربیت مدرس بررسی می شود.

دکتر "رجبعلی برزویی" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تفویض اختیار وزارت علوم به دانشگاه ها برای بازنگری برنامه های درسی تنها در خصوص محتوای دروس است و دانشگاه نمی تواند به تنهایی و بدون مجوز وزارت علوم اقدام به ایجاد رشته جدید کند.

وی خاطر نشان کرد: این اختیار به دانشگاه های دارای هیات ممیزه داده شده و این دانشگاه ها نیز بهتر است تنها اقدام به بازنگری و به روز سازی دروسی کنند که به چارچوب اصلی درس لطمه وارد نشود.

مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: دانشگاه ها می توانند دروس اختیاری را با نظر اعضای هیات ممیزه اجباری و دروس اجباری را اختیاری کنند. همچنین می توانند تعداد واحدهای دروس را تغییر داده و بر اساس پتانسیل های علمی و آموزشی خود نسبت به افزایش و ارائه دروس تخصصی مورد نیاز دانشجو اقدام کنند.

برزویی اظهار داشت: در بحث بازنگری دروس، آخرین پیشرفت های روز، نیازهای جامعه، اهداف یک رشته، گرایش های جدید و آخرین کتب تألیف و ترجمه شده مد نظر قرار می گیرد.

وی افزود: وزارت علوم بر این باور است که تدوین و بازنگری برنامه های درسی یک ضرورت است و تمامی دانشگاه های کشور باید طبق آیین نامه به این امر بپردازند البته همگرایی در برنامه ها نیز ضروری است.

برزویی ادامه داد: دومین سمینار بازنگری برنامه های درسی اسفندماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود. در این سمینار علاوه بر آموزش بازنگری برنامه های درسی کمیته های کاری نیز تشکیل می شود.

کد خبر 440254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha