به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند ، حبیب شکرابی با تاکید بر روحیه خوداتکایی در بین مددجویان کمیته امداد ، افزود: در راستای ارتقاء و حفاظت از کهن ترین هنر میراث ماندگار و پرافتخار ایرانی از سوی مددجویان قالی باف تحت حمایت کمیته امداد خراسان جنوبی در 9 ماهه گذشته ، 4 هزار و 863 متر مربع قالی تولید شده است.
وی تصریح کرد: کمیته امداد با هدف رونق بخشیدن و احیای صنعت فرش بافی ، نسبت به فراهم کردن تمهیدات لازم از قبیل مواد اولیه ، وسایل کار ، مکان مناسب به ویژه در بین روستاییان تا کنون اقدام کرده و در طی 9 ماه گذشته توانسته است با همت و تلاش مجریان قالیباف در سطح استان ، 871 تخته فرش به ارزش 53 میلیارد ریال تولید کند.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی تصریح کرد: فرش های تولیدی بدون واسطه دلالان به بازارهای فروش عرضه شده و سود حاصله مجریان نیز بالغ بر 45 میلیارد ریال بوده است.
شکرابی ، احیای طرحهای سنتی و تاریخی را از جمله برنامه های این نهاد در رونق بخشیدن به صنعت فرش دانست و اظهار داشت: بافندگان ضمن حضور در کارگاه گروهی و تجمیعی به ابداع نقوش مختلفی از جمله لچک ترنج ، ریزه ماهی ، گل فرنگ و سعدی پرداخته اند و جلوه ای زیبا از دستاوردهای هنر ایران زمین را به منصه ظهور رسانده اند.
وی در پایان گفت: به منظور افزایش توان فنی بافندگان و بالا بردن سطح کمی و کیفی تولیدات آنها از سوی آموزشگاه کوثر این نهاد دورههای مختلف آموزش قالیبافی برگزار شده است که بر این اساس 240 نفر از مجریان قالیبافی ، فنون و مهارتهای صحیح این صنعت را با صرف هزینه ای بالغ بر 200 میلیون ریال کسب کرده اند.
به گزارش مهر ، از سوی اداره اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی نیز با هدف ترغیب و تشویق مددجویان جهت ایجاد اشتغال پایدار همه ساله تورهای مختلف زیارتی و سیاحتی ویژه مجریان طرحهای مختلف اشتغالزایی برگزار می شود.
نظر شما