به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مریم بیدخام در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: علیرغم این که مشکلات بانوان فراوان است اما برخی دستگاههای اجرایی آن را تابو کرده و از ورود برای حل آنها خودداری می کنند که این رویکرد اسیب های دیگری را بدنبال دارد.
وی افزود:استفاده ازظرفیت سازمان های مردم نهاد در این زمینه اهمیت زیادی دارد چون دستگاه های دولتی نمی توانند مانند نهادهای مردمی در پیشگیری، آموزش و ایجاد نشاط اجتماعی موثر باشند.
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: از ۱۰ سال گذشته تولید مواد مخدر صنعتی با هزینه کردن بودجههای هنگفت در ایران آغاز شد و نظام نیز در مبارزه با قاچاقچیان و کاهش آسیب های این مواد هزینه های زیادی را متحمل شده است.
سرهنگ مهدی حاجیان تصریح کرد: کوتاهی در مبارزه با مواد مخدر پیامدهای جبران ناپذیری دارد و قاچاقچیان از طریق رسانهها و شبکههای اجتماعی به سرعت در حال جذب مردم هستند در حالیکه دستگاه های متولی مقابله با مواد مخدر به صورت سازمانیافته عمل نمیکنند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان قزوین یادآورشد: باید با یک سیاست کلی و نگرش جدیدتر از توسعه و گسترش کارگاه های ساخت و توزیع مواد مخدر صنعتی در استان جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: وجود اتباع افغانی در آیندهای نزدیک به یک معضل اجتماعی برای کشور تبدیل میشود چون این افراد با کشت گیاهان مخدر آشنایی کافی داشته و می توانند برای پرورش و کاشت آنها در کشور اقدام کنند.
علی صفری شهردار قزوین نیز در این نشست با اشاره به مهمترین دلایل شیوع مصرف مواد در قزوین گفت: فقر، افسردگی و بیکاری از مهمترین عواملی است که مردم را به سمت اعتیاد سوق می دهد.
شهردار قزوین افزود: قزوین یکی از شهرهای افسرده در کشور است که امیدواریم با تامین نیازهای فرهنگی و اجتماعی جوانان از هدایت آنها به سمت قلیان و مواد مخدر جلوگیری شود.
نظر شما