به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشکده علوم پزشکی آبادان، میلاد جانقربان، سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان در رابطه با تولید این محتوی آموزشی گفت: بسته آموزش و توسعه یادگیریهای الکترونیکی (مجازی)، میتواند باعث کاهش چشمگیر هزینههای آموزشی شود و در ادامه، افزایش یادگیری و بهبود آموزش را به همراه داشته باشد.
وی افزود: یک محتوای الکترونیکی در ابتدا باید یک الگوی طراحی خوب داشته باشد و به گونهای اجرا شود که ما را به هدف برساند. در ساخت محتوی الکترونیکی ممکن است چندین هدف از جمله حل تمرین توسط مخاطب، یادگیری گام به گام در نظر گرفته شود.
جانقربان یادآور شد: محتوای الکترونیکی مجموعهای است که هدف آن آموزش یک یا چند بخش از محتوای درسی است و میتواند شامل تصاویر، متون، فیلمها و صداها باشد. البته میتوان هرکدام از تصاویر و یا متون و یا انیمیشنهای مرتبط با یک موضوع درسی را جدا از مجموعه و به تنهایی یک محتوای آموزشی در نظر بگیریم.
اولین محتوی الکترونیکی تولید شده در مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل ۲۵ دقیقه آموزش استفاده از سامانه کارگاههای مجازی دفتر توسعه فناوری سلامت است که توسط دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران راهاندازی شده است.
این محتوا در انتهای هر دوره منجر به صدور گواهی پایان دوره میشود و دارای بیش ۱۰۰ دوره آموزشی است. این دورهها قابل استفاده کلیه دانشجویان، پرسنل و اعضاء هیات علمی است.
نظر شما