علی شمشیری در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح برنامههای حوزه پیشگیری مواد مخدر در استان کرمانشاه اظهار داشت: در حالی که بسیاری از دستگاهها در حوزه مواد مخدر درصدد مقابله هستند ما به دنبال پیشگیری هستیم، زیرا پیشگیری تقدم دارد و سبب کاهش هزینه سایر حوزه ها خواهد شد.
شمشیری درباره صیانت از بهبود یافتگان اعتیاد گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و با لحاظ اینکه در حوزه صیانت اقدام موثری انجام نشده علاوه بر پیگیری سپاه برای اجرای این مهم به پیشنهاد استاندار و با موافقت وزیر کشور بخشی از اعتبارات از محل آسیبهای اجتماعی و ستاد مبارزه با مواد مخدر و اعتبارت استانی برای راهاندازی مجتمع توانمندسازی، صیانت و اشتغال بهبودیافتگان مواد مخدر اختصاص مییابد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه با بیان اینکه در این میان باید از توان بخش خصوصی استفاده شود، گفت: در صورت راهاندازی این مجتمع بخشی از مشکلات معتادین بهبود یافته حل خواهد شد.
شمشیری گفت: مکان مجتمع صیانت از بهبود یافتگان را در محل اردوگاه قبلی حلبچه عراق در شهرستان کنگاور پیشنهاد دادیم که به صورت مخروبه درآمده بود و برای تکمیل آن حدود ۶۰ میلیارد اعتبار لازم داریم که این موضوع هم با موافقت استاندار همراه شده است.
وی افزود: راهاندازی این مجتمع در دو فاز برنامه ریزی شده که در فاز اول مرمت و بازسازی و سپس با مشارکت بخش خصوصی با مشوق هایی در حوزه اشتغال راه اندازی شود تا نسبت به اسکان و ساماندهی معتادین بهبود یافته و نیز اشتغال آنان گامی برداشته شود.
به گفته شمشیری، امروزه برای نگهداری هر معتاد روزانه بین ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان هزینه لازم است که ۸۰ درصد این جمعیت تکراری هستند در نتیجه با راه اندازی مجتمع مذکور امکان اشتغال معتادین بهبود یافته فراهم می شود.
شمشیری درباره اسکان شبانه معتادین نیز گفت: در سفر وزیر کشور به استان پیگیری هایی انجام شد همچنین دبیرخانه مبارزه با مواد مخدر و معاون سیاسی-امنیتی استاندار نیز جلساتی را برای تحقق مصوبات برگزار کرد.
وی افزود: هزینه سرپناه های شبانه تامین و به بهزیستی و سازمان های حمایتی پرداخت شد تا همچون گذشته این پناهگاه ها تقویت و راه اندازی شود.
شمشیری با بیان اینکه درصدد افزایش این اسکانها هستیم، گفت: اعتبار این پناهگاهها پایدار است و برای شهرستانها نیز چارهجویی شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان کرمانشاه سه گرمخانه شامل دو مرکز برای آقایان و یک مکان برای بانوان وجود دارد که شمار آنان نیز افزایش خواهد یافت.
شمشیری خاطرنشان کرد: برای راه اندازی مرکز دی آی سی (مرکز گذری ترک اعتیاد) ۳۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی و راه اندازی دو گرمخانه در شهر کرمانشاه و یکی از شهرستان ها ۱۰۰ میلیاد تومان به بهزیستی پرداخت شد.
نظر شما