به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی حمدیه در نخستین کنفرانس درمانهای نوین سردرد که توسط جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، گفت: سردرد یکی از مباحث مهم و جدی بوده و همه تخصصها به نحوی با کیس سردرد روبهرو هستند.
وی با بیان اینکه سردرد دارای انواع مختلف بالینی است، گفت: در این کنفرانس نگاه ویژه به سردرد سالمندان است و در این زمینه راه حل های علمی و نوین برای درمان این بیماری ارائه می شود.
حمدیه با تاکید براینکه سردرد به آسانی درمان نمیشود و روی کارکرد فرد تأثیرگذار است، ادامه داد: سردرد یک معضل بالینی و بسیار شایع است و با توجه به چندفاکتوری بودن این معضل، آن را معضل بالینی و یکی از پیامدهای مسائل پزشکی سالمندی عنوان می کنند.
دبیر کنفرانس درمان های نوین سردرد خاطرنشان کرد: این موضوع با توجه به تأثیر آن بر عملکرد فرد، موضوعی جدی است که در این کنفرانس نیز، با توجه ویژه به سردرد در دوره سالمندی، به این موضوع پرداخته شده است.
در این کنفرانس جنبه های مختلف سردرد سالمندان با ارائه مقالاتی توسط دکتر زهرا وهابی با عنوان «روشهای غیردارویی درمان سردرد در سالمندان»، دکتر علیرضا پیرخائفی با عنوان «تحلیلی بر تأثیر درمانهای شناختی رفتاری بر بهبود علائم سردرد»، دکتر مینا موحد با عنوان «توصیههای طب ایرانی برای مبتلایان به سردرد»، دکتر حمیدرضا طاهری یگانه با عنوان «سردرد و ارتعاشات سلولی»، دکتر کامران جلالی با عنوان «راهکارهای درمان در سردرد از منظر پزشکی فرامولکولی» و دکتر غلامرضا اسماعیلی جاوید با عنوان «کاربرد لیزر کمتوان بر درمان سردرد» مورد بررسی علمی قرار گرفت.
نظر شما