۱۴ بهمن ۱۳۸۵، ۹:۰۰

/ به بهانه کنار گذاشتن توماس دال و پیام تشکر باشگاه هامبورگ /

مربیان ایرانی به تیم های خود عشق نمی ورزند / خویشتن داری را باید از غیر آموخت

مربیان ایرانی به تیم های خود عشق نمی ورزند / خویشتن داری را باید از غیر آموخت

خبرگزاری مهر- گروه ورزشی: داستان معروف دو نیم کردن فرزندی که دو زن داعیه مادری او را داشتند و در نهایت مادر اصلی حاضر شد بچه را از ترس جان به رقیب واگذار کند می تواند مثال روشنی باشد برای عشق ورزیدن به معنای تمام و کمال آن.

به گزارش خبرنگار مهر، عشق ورزیدن قانون اولیه زندگی و موفقیت است و صد البته قانون نخست بودن. فوتبال یکی از عرصه هایی است که چونان زندگی، عشق و نفرت و گذشت و ایثار و... همه را یکجا دارد. تیم های فوتبال دنیا این روزها دو دسته اند ؛ یا تمام هست و نیست خود را با اسکناس های سبز رنگ بنا کرده اند که البته در آن شرایط هم به قوانین حرفه ای احترام گذاشته و اخلاق را سرلوحه کار خود قرار می دهند و یا اخلاق مدارهستند که در این مورد ، مثال فراوان است.

 زمانی که ساندی اولیسه با سر به بینی وحید هاشمیان کوبید، مدیر باشگاه هامبورگ تمام افراد باشگاه را به گرد خود جمع کرد و برای آنها توضیح داد که تیم هامبورگ در شرایطی است که برای صعود به رقابت های یوفا به حضور این بازیکن نیاز دارد اما از آنجا که اولیسه به کاری غیرانسانی دست زده باید از این تیم اخراج شود. مسئولان هامبورگ همچنین با باشگاه بوخوم تماس گرفتند و ماجرا را برای این تیم شرح دادند تا این تیم تکلیف خود را با بازیکنی که رفتار وحشیانه از او سر می زند بداند.

امروز تیم فوتبال هامبورگ با مربی جوان خود توماس دال قطع همکاری کرده است. بایرن نیز ماگات را اخراج کرده است. این دو تیم اهدافی دارند. هامبورگ می خواهد برای نخستین بار به دسته دوم سقوط نکند و بایرن در این اندیشه است تا قهرمانی بوندس لیگا را از کف ندهد. سایت هامبورگ پس از برکناری دال این مطلب را در انتهای خبر مربوط به این برکناری آورده است:

« از توماس دال برای خدماتی که به تیم هامبورگ ارائه داد تشکر می کنیم و برای او و خانواده اش در آینده بهترین ها را آرزو می کنیم.»

مسئولان بایرن هم از ماگات تشکر کرده اند و برای او در ادامه راه آرزوی موفقیت کرده اند. بایرن مونیخ و هامبورگ دو تیم از تبار تیم هایی هستند که حرفه ای گری و اخلاق را سرلوحه کار خود قرار داده اند. مربیان معزول هم پس از برکناری از تیم های خود ، تنها ابراز ناراحتی کرده و برای این تیم ها آرزوی موفقیت و بهروزی را کرده اند.

 اکنون به سرزمین خود برمی گردیم. جایی که مربیان و باشگاه هایش قرار است به علی (ع) اقتدا کنند و پهلوانی را بر قهرمانی ارجح بدانند. در فوتبال ما پس از اینکه یک مربی از کار برکنار شد به نخستین چیزی که فکر می کند مصاحبه های تند و آتشین در مورد تیمی است که روزگاری عنوان می کرده همه چیزش بوده است. حافظ شیرین سخن شیراز می گوید: "هیچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت" پس اینان چه عاشقانی هستند که معشوق خود را آماج بدترین اتهامات و بی احترامی ها قرار می دهند؟ حرف این است: اینان عاشق نیستند.

کم نیستند مربیانی که پس از برکناری از باشگاه خود، چوب لای چرخ آن می گذارند و با عواطف صدها هزار هوادار این تیم بازی می کنند. آنها مادر دروغین فرزند خود هستند وگرنه اجازه نمی دادند با تیغ از وسط دو نیمه شود تا به نیمه خود برسند. چه بهتر است خویشتن داری را از اغیار بیاموزیم. وقت آن است که در بسیاری از صفات خود تجدید نظر کنیم؛ در عشق ورزیدن نیز.

کد خبر 442562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha