۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۴۸

عصر امروز؛

رادیو اربعین برای چهارمین سال آغاز به کار کرد/ گسترش بخش عربی

رادیو اربعین برای چهارمین سال آغاز به کار کرد/ گسترش بخش عربی

«رادیو اربعین» کار خود را در استودیو شماره یک ساختمان شهدای رادیو آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم آغاز به کار «رادیو اربعین» امروز ۱۸ مهر ۹۷ مصادف با سی ام محرم در استودیوی شماره یک ساختمان شهدای رادیو برگزار شد. این رادیو روی موج اف.ام، ردیف ۹۵.۵ مگاهرتز قابل دریافت است.

در ابتدای این مراسم ارتباطی تصویری با کربلای معلی برقرار شد و بعد از آن پیام آیت الله حسین نوری همدانی برای افتتاح رادیو اربعین قرائت شد.

حمید شاه آبادی معاون صدا در سخنانی درباره افتتاح رادیو اربعین عنوان کرد: مایه خرسندی است که چهارمین سال فعالیت رادیو اربعین را شاهد هستیم و با استفاده از تجارب همکاران و همراهی مسئولان و علاقمندی مردم این اتفاق بار دیگر رخ می دهد زیرا اگر علاقه مردم نبود این توفیق حاصل نمی شد.

وی با اشاره به پایان محرم و آغاز ماه صفر بیان کرد: حرکت امام حسین(ع) در ماه محرم نمادی برای قیام مردم علیه ظلم و استکبار است. مردم در این ماه پا به پای هیات ها سینه زدند و عزاداری کردند و از این فرهنگ درس حماسه و بیداری گرفتند.

معاون صدا با اشاره به راه اندازی رادیو اربعین اظهار کرد: امروز برای انتشار و معرفی پیام عاشورا و برای زینبی بودن آماده می شویم چراکه اربعین نقطه عطفی برای ادامه پیام عاشوراست و ما جهانی شدن تشیع را از اربعین داریم.

وی با بیان اینکه رسانه ملی باید گامی جدی در راستای جهانی کردن تشیع و رساندن پیام اربعین بردارد، تصریح کرد: رسانه ملی باید به عنوان پرچم دار این حرکت باشد. امروز دنیا تشیع را با قیام حسینی می شناسد و از مهمترین علایم قیام حسینی همین حرکت اربعینی است.

شاه آبادی افزود: خدا را شکر یکی از مصادیق تعامل و همکاری دو ملت ایران و عراق همین حرکت اربعینی است. تلاش های بسیاری صورت گرفت این دو ملت از هم جدا شوند و جنگ بر این دو تحمیل شد اما خون حسینی باعث پیوند این دو شد. تلاش زیادی شد تا با بحث تروریسم میان عراق و ایران اختلاف افکنی کنند اما راهپیمایی اربعین مانع این اختلاف افکنی ها می شود.

معاون صدا با اشاره به ارتقای محتوای رادیو اربعین در سال جاری تصریح کرد: امسال با مدیریت رضا کوچک زاده این شبکه راه اندازی شد و ما از حیث کمی و کیفی محتوای خوبی را در دسترس داریم.

وی با اعلام اینکه فعالیت این رادیو تا چند روز پس از بازگشت از راهپیمایی اربعین فعال خواهد بود، گفت: فرهنگسازی ویژگی این رادیو است که با حضور شخصیت های دینی، واعظان و مراجع تقلید به این رویکرد پرداخته می شود.

شاه آبادی در پایان سخنانش بیان کرد: رادیو اربعین امسال در بخش های غیرفارسی فعالیت گسترده تری دارد و ما توانستیم بخش عربی رادیو اربعین را هم گسترش دهیم ان شاءالله در زبان اردو و هندی هم بتوانیم برای اولین بار برنامه هایی داشته باشیم.

حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه‌ ملی، جمعی از معاونان و دست اندرکاران این شبکه رادیویی در این مراسم حضور دارند و این رادیو برای چهارمین سال پیاپی شروع به کار کرد.

محمود کریمی مداح اهل بیت نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت آغاز به کار رادیو اربعین عنوان کرد: رادیو اربعین شبکه ای است که می توان کارهای ارزشمندی در آن انجام و در طول سال و در مناسبت های دیگر هم می توان فعالیت آن را ادامه داد.

وی اضافه کرد: ما اکنون شبکه های مختلفی داریم که در آن صدای ساز پخش می شود البته ما با چیزی که از سازمان صداوسیما پخش می شود مشکلی نداریم ولی به شبکه هایی مثل رادیو اربعین هم نیاز است. خواهشم این است که رادیو اربعین را در طول سال جدی بگیرید و مثل رادیو قرآن تداوم داشته باشد.رادیو اربعین امسال در بخش های غیرفارسی فعالیت گسترده تری دارد و ما توانستیم بخش عربی رادیو اربعین را هم گسترش دهیم و ان شاءالله در زبان اردو و هندی هم بتوانیم برای اولین بار برنامه هایی داشته باشیم

کریمی با اشاره به اینکه در رادیو اربعین از  مداحی جوانان استفاده شود، تصریح کرد: خواهش می کنم صدای من را در این شبکه پخش نکنید، ما آنقدر روضه خوان جوان داریم که من تقاضا دارم از صدای آنها استفاده کنید.

وی در پایان سخنان خود گفت: زائر به عشق زیارت اربعین می رود و اگر هزینه ها گران شده است خوب است که رادیو اربعین افرادی  را که توانایی حضور در راهپیمایی اربعین را ندارند به نیابت از شهدا تجهیز کند تا به زیارت اربعین بروند.

حجت الاسلام ناصر رفیعی سخنران و کارشناس مذهبی نیز درباره رادیو اربعین بیان کرد: تقاضای من این است که نسبت به رادیو اربعین نوآوری و خلاقیت داشته باشید. ما در تاریخ اسلام مباحث زیادی داریم که می تواند درباره آنها بحث شود و صداوسیما خوب است که به این مباحث بپردازد.

رفیعی در پایان سخنانش اظهار کرد: خواهش من این است که ضمن تاکید بر شور و احساس بر عقل و فهم نیز تکیه شود.

حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در این مراسم عنوان کرد: فرهنگ شهادت و جانبازی یکی از پیام های عاشوراست و ویژگی اربعین این است که راه را بر کسی نمی بندد.

وی ادامه داد: در مسیر پیاده روی اربعین شیعیان و اهل تسنن حضور دارند و علاوه بر آنها ارامنه و مسیحیان و حتی دیگر ادیان نیز حضور دارند. در راهپیمایی اربعین قرار است یک جبهه بین المللی در برابر ظلم ایجاد شود و همه مبارزان و مجاهدان به این پایگاه بپیوندند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت یادآور شد: در پرتو اربعین می توان یک نهضت ضد ظلم را ایجاد کرد.

در پایان این مراسم از طرف انجمن خادمان شهدای مدافع حرم شالی به صورت نمادین به برخی از مسئولان از جمله معاون صدا اهدا شد.

کد خبر 4426573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha