منصور غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره کیفیت خدماترسانی به دانشجویان ازلحاظ خوابگاه و غذا، تأکید کرد: در سالهای گذشته، صندوق رفاه و سازمان امور دانشجویان برنامه منظم و پیگیری برای سطح کیفی خوابگاههای دانشگاهی داشته که این برنامه، به رتبهبندی خوابگاهها منجر شد و خوشبختانه توانستیم اصلاح نقاط ضعف و کیفیتبخشی به خوابگاهها را همزمان داشته باشیم.
وی افزود: تا سال گذشته پنج رتبه خوابگاهی در کشور وجود داشت که این امر راضیکننده نبود لذا با تلاشی که در راستای کیفیتبخشی به خوابگاهها صورت گرفت، خوشبختانه امروز دیگر خوابگاههای درجه چهار و پنج در کشور وجود ندارند و تمام خوابگاهها در درجات یک، دو و سه نظم دهی میشوند.
تبدیل خوابگاههای درجه ۳ به درجه ۲
وزیر علوم گفت: تلاش داریم تا با همراهی صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، تمام خوابگاههای درجه سه کشور را نیز تا پایان سال تحصیلی به درجهدو بدل سازیم که در این راه همچنین سرمایههای زیادی صرف شده و امیدواریم نتایج خوبی را نیز کسب کنیم.
غلامی درباره کیفی سازی و استانداردسازی آشپزخانههای دانشگاهها نیز، گفت: صنعتیسازی و توسعه رستورانها مدنظر وزارت علوم قرار دارد و این کار در اکثر دانشگاهها انجامشده است.
وی افزود: منابع غذایی در دانشگاههای بخش خصوصی عمدتاً توسط خودشان و برونسپاریها انجام میشود و این دانشگاهها سعی داشتند تا رضایت دانشجویان را باکیفیت بخشی به غذاها و تنوع در منوها، کسب کنند که سازمان امور دانشجویی هم به لحاظ مالی و هماهنگیهای موردنیاز، این دانشگاهها را حمایت کرد.
شوراهای صنفی دانشجویی بر کیفیت غذاها نظارت دارند
وزیر علوم گفت: اما درباره دانشگاههای دولتی، متأسفانه تأمین غذایی در سال جاری با نوسانات قیمت و ... همراه بود که سازمان دانشجویی و صندوق رفاه برخی اقلام موردنیاز دانشگاهها را تهیه و در بین آنها توزیع کرد.
غلامی همچنین با ابراز اینکه معمولاً شوراهای صنفی دانشجویی بر کیفیت غذاها نظارت دارند و لذا می توانند به مسائل رسیدگی کنند، گفت: در مجموع باید گفت غذای دانشگاههای کشور از کیفیت خوبی برخوردار هستند.
نظر شما