به گزارش خبرنگار مهر، رسول ظفرمند ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به عدم اجرای نسخ نویسی الکترونیکی در استان و اینکه برای حذف دفترچه بیمه بین چهارتا سازمان بایکدیگر هماهنگی لازم صورت گرفته است گفت: در این راستا بین برخی سازمان ها از جمله بیمه سلامت، نیروهای مسلح، تامین اجتماعی رفع همپوشانی شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح باید طرف های خدمت مانند داروخانه، مطلب های پزشکی، ثبت احوال و غیره آمادگی لازم را داشته باشند.
وی عدالت در سلامت را از جمله اهداف بیمه سلامت بیان کرد و گفت: پوشش همه مردم فاقد بیمه از اهداف بیمه سلامت به شمار می رود.
ظفرمند با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیکی هنوز در استان عملیاتی نشده است گفت: سامانه این طرح در بابلسر اجرا شد و پس از رفع نقص در استان عملیاتی می شود.
مدیرکل بیمه سلامت بیان اظهار اینکه ۸۰ درصد مطالبات پزشک خانواده هر ماه پرداخت می شود گفت: ۲۰ درصد مبالغ و مطالبات پزشک خانواده هر سه ماه و پس از پایش توسط بیمه سلامت و علوم پزشکی پرداخت می شود.
وی گفت: غیر از ۲۰ درصد مطالبات سه ماه اول بدهی دیگر نداریم و ماهانه ۸۰ درصد ۲۵ میلیارد ریال از مطالبات پزشکان خانواده ماهانه پرداخت می شود.
ظفرمند ادامه داد: به طورمیانگین ماهانه ۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان خانواده در استان باقی می ماند و پس از پایش توسط بیمه سلامت و علوم پزشکی هر سه ماه پرداخت می شود.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران، شمار افراد تحت پوشش بیمه سلامت در استان را بیش از ۸۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید از سال 93 تاکنون در برخی از شهرستان ها از جمله عباس آباد، گلوگاه، نوشهر، کلاردشت و غیره اداره بیمه سلامت دایر و دسترسی مردم عادی شده است.
نظر شما