به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، شناور یادشده که با صرف هزینه کم سابقه ۴۸ میلیون دلاری تولید شده، می تواند حداکثر دو نفر را به عمیق ترین نقاط اقیانوس ها ببرد.
شناور یادشده با نام کامل Triton ۳۶۰۰۰/۲ Hadal Exploration System به همراه یک کشتی پشتیبان به محل ماموریت ارسال شده و سپس به آب انداخته می شود.
این شناور زیردریایی علاوه بر موتور برقی و تجهیزات متعدد ناوبری و اکتشافی، قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فردی دارد. قطر شناور مذکور ۱.۵ متر بوده و صندلی های چرمی آن سازگاری زیادی با بدن انسان دارند.
تریتون می تواند تا عمق ۱۱ هزار متری آب پایین برود. در این شرایط آب تقریبا منجمد بوده و تاریکی مطلق حاکم است. همچنین فشار آب در این وضعیت بسیار زیاد و مرگبار و در حد ۱۰۸۹ ای تی ام است.
تا به حال تنها سه نفر در جهان توانسته اند به چنین عمقی از اقیانوس نفوذ کنند. آزمایش های ضروری بر روی تریتون انجام شده و شناور یادشده توانسته فشاری برابر با ۱۳۸۲ ای تی ام را تحمل کند. تریتون می تواند به مدت بیش از ۱۶ ساعت در عمق آب باقی بماند و برآوردها حاکی است برای رسیدن به عمق ۱۱ هزار متری اقیانوس به ۲.۵ ساعت زمان نیاز دارد.
تریتون ۱۱.۷ تن وزن داشته و مجهز به یک موتور برقی ۶۴کیلووات ساعتی و ۲۴ واتی است که از باتری های خاصی برای تامین انرژی آن استفاده شده است. چهار دوربین پیشرفته و لامپ های ال ای دی قدرتمند ۲۰ هزار لومنی هم بر روی این شناور نصب شده است.
در صورت وقوع هرگونه مشکل افراد می توانند تا ۹۶ ساعت در درون این شناور زنده بمانند و دوربین ها و چراغ ها و موتور با کاهش مصرف برق طی این مدت فعال باقی خواهند ماند. انتظار می رود استفاده از این شناور در سال ۲۰۱۹ آغاز شود.
نظر شما