۲۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۶:۰۱

در کتابخانه عمومی حافظیه شیراز؛

کتابهای حفیظ الله جلالی نقد و معرفی شد

کتابهای حفیظ الله جلالی نقد و معرفی شد

شیراز- نشست نقد و معرفی دو کتاب «سرود پروانه ها» و «صفیر و هم پیمان عشق» سروده حفیظ الله جلالی شاعر آیینی در کتابخانه عمومی حافظیه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی فارس، کتابخانه عمومی حافظیه شیراز با همکاری انجمن شعر بهار نارنج، نشست نقد و بررسی دو کتاب شعر «سرود پروانه ها» و «صفیر و هم پیمان عشق» سروده حفیظ الله جلالی شاعر آیینی را برگزار کرد.

غلامعلی خوشبخت مسئول انجمن بهارنارنج شیراز در این دیدار به زندگی و آثار این شاعر آیینی پرداخت و در این باره گفت: حفیظ الله جلالی چالشتری، در سال ۱۳۲۶ در چالشتر از توابع شهرکرد به دنیا آمده، این شاعر خوش ذوق که تا کلاس پنجم ابتدائی تحصیل کرده در عرصه شعر و ادبیات از استعداد بالایی برخوردار است.

خوشبخت اضافه کرد: وی از سال ۱۳۶۴ تاکنون در سبک های غزل، قصیده، روباعی و چارپاره و با توجه ویژه به اشعار بزرگانی همچون شاعرانی چون حافظ، سعدی، باباطاهر و فردوسی شعرسرایی کرده که عمده کارهای این شاعر درحیطه شعر آیین بوده است.

وی با اشاره به کتاب «هشتمین خورشید» سروده جلالی گفت: این کتاب مسافرت تاریخی امام رضا(ع) از مدینه تا مرو و شهادت این امام بزرگوار را روایت می کند و در کتابخانه و مرکز اسناد رسمی آستان قدس رضوی به ثبت رسیده است.

خوشبخت با تصریح اینکه این شاعر  ۲۰ سال از عمر خویش را برای تدوین کتاب «سرود حماسه ها» که شامل اشعار منظوم انقلاب و دفاع مقدس است، بیان کرد: جلالی در این کتاب، تاریخ انقلاب اسلامی ایران را به رشته نظم درآورده است.

در ادامه حفیظ الله جلالی با تشریح فعالیت های خود در عرصه شعر و ادبیات گفت: در ابتدای جوانی احساس کردم استعداد سرودن شعر را دارم و شروع به شعر گفتن کردم و این روند ادامه داشت تا در سال ۱۳۷۰ اولین کتاب خود را به چاپ رساندم.

این شاعر آیینی ادامه داد: دلم می خواست تاریخ انقلاب را به شعر درآورم و چون علاقه خاصی به فردوسی و سبک حماسی داشتم، به سفارش دوستان شروع به مطالعه کتاب های تاریخی کردم . البته فرزندم کتاب ها را برایم می خواند و من سریعا محتوای آن را به شعر درمی آوردم و چنین شد که «حماسه های انقلاب» یعنی کتاب اولم در سال ۱۳۷۰ در اصفهان به چاپ رسید و پس از آن آثار دیگر همچون «سروده های سحر»، «طلیعه داران نور»، «صفیر و هم پیمان عشق»، «سالکان حق»، و «سرود پروانه ها» منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در بخش پایانی این نشست نیز با اهدای لوح تقدیر و هدیه یادبود اداره کل کتابخانه های عمومی فارس از این شاعر آیینی قدردانی شد.

کد خبر 4433238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha