۲۶ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۲۵

توسط رییس اتاق اصناف ورامین مطرح شد؛

انتقاد از فقدان هیات حل اختلاف مالیات بر ارزش افزوده در ورامین

انتقاد از فقدان هیات حل اختلاف مالیات بر ارزش افزوده در ورامین

ورامین- رئیس اتاق اصناف شهرستان ورامین از تفاهم نامه جدید این اتاق با شهرداری، به نفع اتحادیه های صنفی و کسبه خبر داد و از فقدان هیئت حل اختلاف مالیات بر ارزش افزوده در شهرستان انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شیرکوند صبح پنج شنبه در نشست فوق العاده اتاق اصناف به منظور بررسی مشکلات مالیاتی واحدهای صنفی شهرستان ورامین، که با حضور سیدحسین نقوی نماینده مردم شهرستان های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس، برگزار شد، با تأکید بر لزوم ایجاد یک تفاهم مرضی الطرفین بین اتاق اصناف و اداره امور مالیاتی، گفت: این تفاهم‌نامه می‌تواند زمینه‌ساز تعامل و همکاری میان واحدهای صنفی و اداره امور مالیاتی باشد.

وی با بیان اینکه نمونه این تفاهم نامه با شهرداری و شورای اسلامی ورامین نیز درحال انعقاد است و مراحل پایانی تصویب در شورای شهر را می گذراند، افزود: براساس این تفاهم نامه، اتفاقات خوبی به نفع اتحادیه های صنفی و کسبه روی خواهد داد که اطلاع رسانی دقیق آن، بعد از مصوبه شورای شهر انجام خواهد شد.

نماینده استان تهران در اتاق اصناف کشور خاطرنشان کرد: طبق قانون نظام صنفی، اصناف می‌توانند تفاهم‌نامه‌ای با اداره امور مالیاتی داشته باشند و درصدی از مالیات دریافتی از واحدهای صنفی بر اساس آن تفاهم‌نامه به اتاق اصناف اختصاص یابد.

وی در ادامه به بحث درجه‌بندی صنوف و قیمت‌گذاری نیز اشاره کرد و گفت: رؤسای اتحادیه های شهرستان این مشکل را مطرح می‌کنند که صنوف آن ها در رده بندی درجه ۳ قرار دارند اما مالیاتی که از آنان گرفته می‌شود، مالیات صنف درجه یک است.

شیرکوند در زمینه قیمت گذاری نیز اظهار داشت: متأسفانه قیمت واحدی برای کل شهرستان تعیین می‌شود که با توجه به تفاوت قیمت ها در مناطق مختلف شهری و روستایی باید تجدید نظر در این زمینه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه لازم است نظر رؤسای اتحادیه ها در زمینه قیمت گذاری و تعیین میزان مالیات مورد توجه قرار گیرد، افزود: در گذشته تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه بین اصناف و اداره امور مالیاتی وجود داشته و لازم است که این توافق احیا شود.

رئیس اتاق اصناف شهرستان ورامین با تأکید بر اینکه اداره مالیات باید به دنبال دریافت مالیات واقعی از واحدهای صنفی باشد، گفت: مالیات ها باید براساس میزان درآمد واحدهای صنفی تعیین شود نه بر اساس مبالغ از پیش تعیین شده؛ به عنوان مثال میزان دریافت مالیات از واحد صنفی در منطقه روستایی که سه برابر درآمد یک واحد در منطقه شهری دارد، بر اساس منطقه روستایی بودن، بسیار کم تعیین می شود و این روش صحیح نیست.

وی در رابطه با مشکل کندی پاسخ اداره امور مالیاتی به استعلام اتحادیه های صنفی نیز بیان داشت: با توجه به اینکه فقط ۱۵ روز مهلت برای این استعلام تعیین شده و عدم پاسخگویی اداره مالیات به معنی پاسخ مثبت استعلام است، ضرورت دارد که در این زمینه تسریع بیشتری شود.

شیرکوند با تأکید بر ضرورت ایجاد میز خدمت در اداره امور مالیاتی شهرستان ورامین، گفت: ایجاد میز خدمت و وجود یک مشاور برای راهنمایی فعالان صنفی شهرستان و آگاه سازی آن ها نسبت به قوانین و ابهاماتی که در زمینه پرداخت مالیات دارند، می‌تواند در زمینه حل مشکلات راهگشا باشد.

وی افزود: همچنین در این زمینه لازم است که بخشنامه های مالیاتی حتما به اتاق اصناف ارسال شود تا اطلاع رسانی دقیق در این زمینه به اتحادیه های صنفی شهرستان ورامین صورت گیرد.

رئیس اتاق اصناف با تأکید بر ضرورت اعتمادسازی بین اداره امور مالیاتی و اصناف شهرستان ورامین، اظهار کرد: استعلام های اتحادیه های صنفی باید برای اداره مالیات حجت باشد و چنانچه استعلامی در خصوص تعطیلی یک واحد صنفی به دارایی ارجاع شد، همین مورد قبول اداره باشد و موازی کاری صورت نگیرد.

وی واقعی نبودن ضرایب سود مالیاتی را مشکل دیگر اصناف شهرستان عنوان کرد و افزود: برخی واحدهای صنفی به دلیل رقابت، اجناس خود را با ضرایب سود پایین به فروش می رسانند که این امر، مشکلاتی را در تعیین میزان مالیات ایجاد می کند.

شیرکوند با اشاره به فقدان هیئت حل اختلاف مالیات بر ارزش افزوده در شهرستان ورامین، گفت: امیدواریم با پیگیری های نماینده مردم در مجلس، اداره مالیات بر ارزش افزوده در این منطقه مستقر شود و واحدهای صنفی برای پرداخت مالیات بر ارزش افزوده اجباری در مراجعه به تهران و شهرهای دیگر نداشته باشند.

کد خبر 4433993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha