به گزارش خبرنگار مهر، امیر شجاعان صبح امروز در اجلاس مشترک مدیران فن آوری اطلاعات، امور اداری و دبیرخانه های دستگاه های اجرایی استان کردستان، اظهارداشت: متاسقانه با وجود ظرفیت های خوبی که در کشور در بحث علم و فناوری داریم اما هنوز نتوانستیم از این پتانسیل استفاده مناسب را ببریم و فرصت ها را از دست داده ایم.
وی با بیان اینکه تلاش دولت بر این است تا فضای لازم برای جهش دولت الکترونیک فراهم شود، افزود: متاسفانه هنوز در جایگاه اصلی قرار نگرفته ایم و در حوزه فناوری اطلاعات، رتبه نهم از نوزده کشور منطقه را داریم و این رتبه با سند چشم انداز ایران در سال ۱۴۰۴ همخوانی ندارد و نیاز به میانبر و کارهای جهشی برای توسعه دولت الکترونیک داریم.
رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور ادامه داد: در حال حاضر دولت الکترونیک در چهار حوزه ارتباط با مردم، ارتباط دولت با کسب و کار، ارتباط با کارمندها و ارتباط بین دستگاه های اجرایی فعال شده که باید به دنبال توسعه این شبکه باشیم.
شجاعان یادآور شد: در برنامه دولت الکترونیک اکنون ۲۰۰ خدمت احصا شده که ۳۱ وزارتخانه، استانداری ها و دستگاه های دولتی به آن دسترسی دارند و در حال پیگیری امور خود در این برنامه ها هستند و ۵۰ خدمت دیگر نیز در نظر گرفته شده که تا پایان سال به حوزه خدمات دولت الکترونیک اضافه می شود.
وی بیان کرد: اگر بخواهیم حاکمیت الکترونیک را در کشور به جای حاکمیت سنتی حاکم کنیم باید نگرش خود را تغییر داده و در راستای توسعه دولت الکترونیک برای رسیدن به این هدف گام برداریم.
رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور گفت: امروز دیگر بدون حضور در دنیای ارتباطات، فضای مجازی و فناوری نمی توان در کشور مدیریت کرد و ضرورت توسعه دولت الکترونیک در این حوزه کاملا مشهود است.
شجاعان در پایان سخنان خود اظهارداشت: در حال حاضر فاصله بسیاری با کشورهای پیشرفته دنیا در خصوص استفاده از فناوری اطلاعات داریم و باید تلاش خود را به کار گیریم که در این حوزه خود را به چشم انداز ۱۴۰۴ نزدیک کنیم تا بتوانیم زمینه های توسعه امنیتی، سیاسی، اقتصادی، عمرانی و حتی شهرسازی را فراهم کنیم.
نظر شما