به گزارش خبرنگارمهر، دکتر محمد هادی ایازی ظهر پنجشنبه در نخستین مجمع سلامت مشهد که در تالار رازی این شهر برگزار شد اظهارکرد: با ایجاد کانون های سلامت محله ،دغدغه های مردم در حوزه سلامت دریافت و زمینه رفع آن توسط مسئولان و سازمان های مختلف فراهم می شود.
وی افزود: در بسیاری از شهرها کانون های سلامت برپا شده و خدمات مختلفی را به مردم ارائه می دهند و می توانیم با استفاده از ظرفیت موجود در محلات بهداشت و سلامت را ارتقاء دهیم.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد:وزارت بهداشت به موضوع اجتماعی شدن سلامت توجه ویژه ای دارد و در این راستا برنامه های مختلفی را به اجرا درآورده است. همچنین سازمان بهداشت جهانی به تمام کشورها توصیه کرده است نظام سلامت راباید باید به سمت مردم و جامعه ببرند.
ایازی خاطرنشان کرد:عدالت در سلامت، مشارکت مردم، افزایش سواد سلامت و همکاری های بین بخشی از ارکان اجتماعی کردن سلامت به شمار می رود و مردم باید در حوزه خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری ها توانمند شوند.
وی بیان کر: برای دستیابی به این موضوع باید از مشارکت مردم در این زمینه استفاده کرد که در این راستا کانون های سلامت محله راه اندازی شده که متولی آن مجمع سلامت شهرستان ها هستند. کانون سلامت محله، نقطه آغاز مشارکت ساختار مند مردم به شمار می رود.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهارکرد: در حال حاضر ۵ میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند که ۵۰ درصد این افراد از بیماری خود اطلاعی ندارند و ۵ میلیون نفر نیز در آستانه دیابت قرار دارند . اگر مردم را در این زمینه آموزش داد که به صورت دوره ای با انجام آزمایش از سلامتی خود مطلع شوند می توان در راستای ارتقاء جامعه حرکت کرد و سلامتی را در بین مردم افزایش داد.
نظر شما