به گزارش خبرنگار مهر، زهرا فرجی روز یکشنبه در ششمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده که با حضور مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده در اراک برگزار شد، اظهار داشت: تعداد کل خانوارهای دارای زن سرپرست در استان مرکزی ۵۶ هزار خانوار است که ۱۲ و نیم درصد خانواده های استان مرکزی را تشکیل می دهند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: بیشترین درصد زنان سرپرست خانوار استان مرکزی در گروه سنی ۷۵ سال به بالا قرار دارند.
فرجی خاطرنشان کرد: از نظر وضع اقتصادی، نرخ مشارکت اقتصادی در استان مرکزی ۳۶ درصد می باشد که در این ارتباط سهم زنان ۱۰.۵ درصد است.
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استان مرکزی اضافه کرد: نرخ بیکاری زنان استان مرکزی ۱۹.۲ درصد است و بیشترین سهم این نرخ بیکاری مربوط به زنان دارای تحصیلات عالیه می باشد.
به گزارش مهر، وی در بخش دیگر سخنان خود خاطرنشان کرد: میزان مرگ و میر زنان بر اثر بارداری و زایمان در سطح کشور ۱۸ درصد ثبت شده و در استان مرکزی این رقم ۱۱ و هفت دهم درصد است.
فرجی با بیان اینکه میزان بارداری در استان مرکزی یک و ۷۸صدم درصد است، علت پایین بودن موالید را، ناشی از پایین بودن نرخ ازدواج و همچنین پایین بودن سن ازدواج عنوان کرد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی در مورد طلاق و ازدواج هم خاطرنشان کرد: میانگین نسبت طلاق به ازدواج در استان مرکزی ۲۹ درصد است که این نرخ در شهر به میزان ۳۰ درصد و در روستا به میزان ۱۷ درصد می باشد.
فرجی بیان داشت: البته تا پایان سال ۹۵ میزان طلاق در استان مرکزی نسبت به ازدواج بالا بود. ولی بعد از اجرای طرح های متعدد در راستای اجرای سند کاهش آسیب های اجتماعی در استان، درسال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ کاهش میزان طلاق اتفاق افتاد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ درصد از جمعیت معتادان استان مرکزی را زنان معتاد تشکیل می دهند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین از مجموع ۴۰۰ سمن فعال در استان مرکزی،۱۵۲ سمن در حوزه خانواده مربوط به بانوان است و بیش از ۵۰ درصد از اعضای تشکلهای غیر دولتی استان مرکزی را بانوان تشکیل میدهند.
نظر شما